Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Olvasói drámák és motiváló történetek az ÉVA Magazinban

2017. július 16. - Antalfy Krisztina

Szívszorító, tanulságos, szinte már könyvekbe illő történetek érkeztek be az ÉVA Magazin Elmondom, hogy volt... pályázatra. Az olvasók legintimebb pillanataikat, komoly drámáikat osztották meg, amelyek közül az első három helyet kapott a magazin nyári számában is.
eva_dij_foto_1.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot! 

Hihetetlen gyorsasággal  telnek a júliusi hetek, a nyár továbbra is egyre melegebb, én pedig minél több időt töltök a városban, na meg az irodában, annál jobban elvágyódom a munkából, egyenesen a vízpart mellé, a tengerhez, de minimum a Balatonhoz.  Így  ahogy tehetem, lecsippentem a hétvégéket, és Kedvessel leugrok Fonyódra, ahol számomra ilyenkor látszólag megáll az élet, megszűnik a hajtás és kezdetét veszi a nyári üzemmód, melynek ritmusa nagyban eltér az év többi hétvégéjétől. Kellenek az ilyen napok, hogy feltöltődjünk, és kibírjuk a szürke hétköznapokat.
untitled_collage_2.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Találkoztál már a Hoopps sofőreivel?

Újra itt az applikáció alapú autós utazás

Hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

14484973_1089852417795551_2295642418256781038_n.jpg

Tovább

Íme a KATTI ZOÓB Divatház FINA kollekciója!

200 év Anna-báljának divattörténete kel új életre a lenyűgöző show színpadán

A 17. FINA Világbajnokságot ezúttal a divat is ünnepli – a KATTI ZOÓB Divatház az esemény nagyszabású nyitóünnepségeire légies szépségű, kortárs kollekciót teremtett az idén 192 éves Anna-bál divattörténetének inspirációjából, amely egy hatalmas összművészeti produkció keretében kerül bemutatásra, először Budapesten, majd Balatonfüreden, a nyílt vízi úszások helyszínein.

1_4_1.jpg

Tovább

Megérkezett a Michal Negrin legújabb divatkollekciója

Summer Dreams minikollekció

Michal Negrin a 2017-es Fall/Winter kollekciója előtt, a nyár folyamán új minikollekcióval rukkolt elő, mely a Summer Dreams, azaz a Nyári álmok nevet kapta. A kollekció sosem látott fazonokat és színeket tartalmaz, s ékszereiben is új megoldásokat és mintákat ötvöz.
img_5937.jpg

Tovább

Rojtok, Sortok, Kalapok: Avagy jöjjön egy kis Fesztiváldivat útmutató

Csináld bátran a fesztivált!

Fesztivál nagyhatalom lettünk! Szeretünk fesztiválokra járni és van is választék bőven. Egymást érik a jobbnál jobb programok, alig lehet választani belőlük. De már az is fontos, sőt inkább nem mindegy, hogy mit viselsz ezeken az eseményeken, koncerteken. Mert van fesztivál trend is! Az Answear.hu stylistja összeállította, hogy mit pakolj a bőröndödbe, ha idén is fesztiválozni indulsz. Ezeket a ruhákat, kiegészítőket, akár a fesztivál előtt pár nappal is megrendelheted az Answear.hu multibrand online áruházban, ahol számos világmárka várja, -  most éppen  nyári akcióban - hogy fesztiválozni vidd magaddal.

collage_photocat_1.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Az étel nem játékra való! Vagy mégis?

Kislány koromban addig nem állhattam fel az asztaltól, amíg az  utolsó falatot meg nem ettem a tányéromról. Már gyerekként gyakran hallottam a nagymamámtól: ‘Az étel nem játék!’. De mit tehetünk, ha mégsem eszik a gyerkőc? Nem dobjuk ki mérgünkbe, nem esszük meg a kicsi helyett, inkább szórakoztató tevékenységgé varázsoljuk.

food-optical-illusion-dresses-alya-chaglar-5-595f3116bfef1_880.jpg

Tovább

Így lehetsz Te a legszebb Fesztiválozó Szépség

Így fesztiválozz idén nyáron!

Csak kapkodom a fejem, hisz nem telik el úgy hétvége, hogy ne dübörögne kishazánkban valami jó kis koncert, ne startoljon el épp valami szuper fesztivál. A napokban lezajlott a  VOLT fesztivál, azt követte a Balaton Sound, a héten nyitotta meg kapuit a EFOTT, és augusztusban robban a Sziget. Ha ezeken a bulikon Te is a legjobb formádat szeretnéd megmutatni, akkor az alábbi posztot feltétlenül fusd át!  
untitled_collage.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

A lány, aki sötétebb az éjszakánál...

...de számtalan modell megirigyelné

Hallottál már a lányról, akit csak a Sötét Királynőjének hívnak? Nyakim Gatwech, a 24 éves fekete szépség büszkén viseli ezt a címet, hisz koromfekete bőrszínének köszönheti modell karrierjét is. A Dél-szudáni származású lány az internet legújabb sztárja, egyedi szépségének köszönhetően.

c81d04ywaaaotes.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása