Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így lesz bőröd ismét szép és ragyogó őszre!

2017. augusztus 27. - Antalfy Krisztina

BIOMOLEKULÁRIS LAPMASZKOS ARCKEZELÉS

A szabályok világosak, ha nőnek születünk az idő múlása sokkal nagyobb ellenség számunkra, mint a férfiaknak. Éppen ezért életünk során szinte mindent megteszünk, hogy az idő múlását lelassítsuk, és még nagyon-nagyon sokáig szépek és fiatalok maradjunk. Húsz évesen az öregedésen még kár aggódnunk, huszonöt évesen már nem árt, ha el kezdjük ápolni, hidratálni arcbőrünket, 30 fölött viszont nem árt bevetnünk néhány egyszerű, ám annál látványosabb trükköt  a bőr korai öregedése ellen. Az alábbi posztban bemutatom számodra az idei év legújabb trendjét, a Biomolekuláris Lapmaszkos Arckezelést.        

21042459_2068100440087438_6013391506495242240_n.jpg

Tovább

VÉGRE! Megérkezett a városban közlekedők legjobb barátja!

Minden extrával felszerelték az új Ford Fiesta-t

A kifejezetten városi, trendérzékeny hölgyeknek tervezve már hazánkban is kapható az új Ford Fiesta. Az autó számos extrával, vezetést könnyítő támogatással és művészi kivitelezéssel, személyre szabható színösszeállításokkal érhető el, minden igényt kielégítve. Az új Fiestában megtalálható minden, amiért 40 éve imádják az emberek, sőt a legújabb technológiai megoldásoknak és designnak köszönhetően akár a prémium kategóriás autókkal is felveszi a versenyt.

dobo_kata4.jpg

Tovább

Élvonalbeli arcok csatlakoztak a LEXUS kezdeményezéséhez

LEXUS DIZÁJN 2017

A világ leginnovatívabbnak tartott, vezető prémium hibrid autómárkája, a Lexus immáron nem egyszerűen autógyártóként, sokkal inkább globális luxus életstílus-márkaként határozza meg magát, amely az elmúlt években számos izgalmas projektet tudhat maga mögött a divat, a mozi vagy épp a dizájn világában. Utóbbi területen a japán márka talán legismertebb kezdeményezése az immár hatodik évében járó a Lexus Design Award: a rangos verseny célja, hogy új tehetségeket fedezzen fel, és egyengesse útjukat, amelyhez idén is a nemzetközi dizájnvilág elismert szereplőit sikerült megnyerni zsűritagnak.
lexus_design_award.jpg

Tovább

5 sulibarát pulykás szendvics kreatív szülőknek

A gondos szülők szendvicsek százait készítik el az iskolába járó gyermekeiknek évente. A könnyű elkészíthetőség mellett egyre fontosabb szempont az egészségtudatosság. Egyszerű és vidám ötleteket gyűjtöttünk össze, hogy vicces legyen a sulikezdés.

pulykasonkas_angry_birds_szendvics.jpg

Tovább

Jön! Balmain x L'Oreal közös rúzskollekciója

Olivier Rousteing a Balmai Paris kreatív igazgatója a Balmain rock istennő szépségideálját egy L'Oreal  Paris által kreált ajakrúzs kollekcióban testesíti meg. A párizsi luxus divatház és és a vezető sminkmárka közötti első együttműködés az őszi Párizsi Divathéten kerül bemutatásra. 

la-ig-wwd-loreal-balmain-lipstick-20170821.jpg

Tovább

Ismerd meg a LEXUS 10 fokozatú sebességváltóját!

A világ leginnovatívabbnak tartott, vezető prémium hibrid autógyártója, a Lexus legendás mérnöke, Yoshio Hasegawa tíz évvel ezelőtt rendkívül büszke volt arra, hogy forradalmian új sebességváltót tervezett a nagy teljesítményű Lexus IS F limuzinhoz. Az új Direct Shift váltómű akkoriban a hidraulikus automata sebességváltók csúcsát jelentette. A szakmában rendkívüli tekintélynek örvendő szakember ugyanakkor pályafutásának koronájaként a vadonatúj Lexus LC szupersport kupé váltójának ’megkomponálására’ tekint’.

lexus_lc_13.jpg

Tovább

Izgalmas eseménnyel készül a LEXUS

A világ vezető hibrid prémium autógyártója, az értékesítéseit az utóbbi időszakban Magyarországon is robbanásszerűen növelő Lexus Frankfurtban tartja népszerű NX crossover új generációja, és a megújult CT kompakt európai premierjét. A japán luxusmárka standján emellett látható lesz a vadonatúj LS és LC is, a látogatók megismerhetik a Lexus kreatív projektjeit a mozi, a divat, a dizájn és az életstílus világában, és bemutatkozik majd a Lexus úttörő ötlete, a “tetszés szerinti sajtótájékoztató” is.
lexus_ct_5.jpg

Tovább

Jön a TEZENIS LOONEY TUNES kapszula kollekciója!

A világ legviccesebb és legkedveltebb animációs szereplői, a Looney Tunes figurái hamarosan egy vadonatúj  Tezenis kapszula kollekció sztárjaiként térnek vissza. A vonalat élettel teli és egyedi tervezés jellemzi, amelyben alapelemekké válnak gyermekkorunk imádott karakterei, akik még ma is képesek minket megnevettetni.

untitled_collage_28.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása