Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Back to Shool / Business // OUTFIT

2017. szeptember 03. - Antalfy Krisztina

Becsöngettek! Véget ért az augusztus, és beköszöntött szeptember, vele pedig kezdeti veszi az állandó pörgés, amikor is mindannyiunk visszakerülünk a mókuskerékbe. Sokaknak elkezdődik az iskola, az egyetemi időszak, vannak akik kezdő egyetemistaként üdvözlik az őszt, mások pedig most először lépnek bele a munka világába. Bár én már nem járok suliba, a szeptember nekem is valamilyen újrakezdést jelent, éppen ezért készítettem egy összeállítást, melyet az őszi iskolakezdés inspirált.

img_20170827_165126-01-01.jpeg

Tovább

Havas Jon a a Dolce&Gabbana kampányában

Képtelen vagyok elfogulatlanul írni a világhírű milánói divatmárkáról. Az egyik legközkedveltebb luxusmárka újabb fantasztikus reklámot dobott fel az internetre, mely a The One (Az igazi) nevű parfümhöz készült. A kampányban pedig nem kisebb sztárpárost kértek fel, a Trónok harca egyik legimádottabb szerelmespárját, Daenerys-t és Jon-t. Emila Clarke és Kit Harington párosa pedig úgy gondolom borítékolja az új illat sikerét. 

dolce-gabbana-the-one-eau-de-toilette-2017-emilia-clarke.jpg

Tovább

Zoella beauty termékek a Marionnaudban!

A fiatal lányoknak szerintem már nem kell bemutassam a bájos Zoella-t, a világ talán egyik legismertebb beauty vloggerét, akinek több mint 15 millió követője van. Aki otthonosan mozog a youtuberek világában, annak biztosan ismerősen cseng az ifjú hölgy neve. Jó hír számukra, hogy már hazánkban is elérhetővé vált Zoe Sugg saját kollekciója, melyeket ezentúl a Marionnaud Parfümériákban vásárolhatnak meg.
zoella-beauty-range-line-superdrug.png

Tovább

10 kép, egy hónap // AUGUSZTUS

Augusztus, amit igazán szerettem benne

Bár a nappalok még a nyár melegét idézik, megállíthatatlanul utat tör magának az ősz, ha akarjuk, ha nem. Ilyentájt még eléggé meleg van egy utolsó kerti sütögetéshez, ilyenkor a legjobb kimenni a piacra a sok finom, friss idény gyümölcs miatt. De hogy valóban feltöltődjünk testileg is, és lelkileg is a borongós, esős ősz beköszöntéig, tankoljunk fel értékes vitaminokkal, meleg holmikkal és nyári pillanataink emlékeiből.

untitled_collage_40.jpg

Tovább

Fedezd el a DOUGLAS őszi újdonságait!

Sok dolog miatt vártam a nyár végét, egyrészt a forróság enyhülése miatt, másrészt az új őszi darabok beszerzése miatt, harmadrészt pedig azért, mert végre kikerülnek a szezon legújabb kozmetikai és szépségápolási termékei a boltok polcaira. Így  különös izgalommal figyeltem, hogy vajon idén ősszel milyen újdonságokkal rukkol elő a Douglas Parfüméria Magyarország. Az alábbi posztban hoztam egy csipet ízelítőt az őszi trend kötelező beauty darabjaiból, és a leghatékonyabb szépségápolási termékekből, melyeket már te is megtalálsz a kozmetikai áruházlánc kínálatában.

unnamed_13.jpg

Tovább

Megérkezett az illatok festője // Twilly d'Hermès

A vágyak, melyek táplálják, ideálok, akik inspirálják őket, a történetek, amitől kihagy egy ütemet a szívük…Miről álmodnak a mai fiatal nők? Szabad, bátor, közvetlen, csintalan, kreatív nők, akik a hagyományosat különlegessé változtatják, árral szemben úsznak, saját ritmusukat, egy teljesen új tempót diktálnak. Már a szemük sem áll jól, pillantásuk tele kedves iróniával. A külön utak, amin járnak fokozatosan mindennapi útvonalukká válik, megtöltve a hétköznapokat élvezettel, nevetéssel és szórakozással. Ezeket a fiatal lányokat s életvitelüket figyelve, megmosolyogva, ahogy színes sálaikkal csempésznek egy kis izgalmat a szürkeségbe, Christine Nagel, a Hermés Ház parfümőre megalkotta számukra a Twilly d’Hermést.

hermes_twilly-d-hermes3.jpg

Tovább

YVES ROCHER // Szeptemberi Újdonságok

Itt van az ősz, itt van újra! Ez pedig bőven elegendő indok arra, hogy izgalmas kozmetikai újdonságokkal kényeztessük magunkat. Vége a forró nyárnak, elkezdődött az iskola, és ahogy csökken a kinti hőmérséklet, úgy leszünk mi egyre aktívabbak. Azonban, hogy valóban jól érezzük magunkat az élet minden területén, fontos, hogy remekül érezzük magunkat a bőrünkben is. Külsőnk szépségének, és bőrünk egészségének megteremtéséhez pedig nem árt ha bevetünk néhány remek kozmetikai újdonságot, melyet szeptembertől már megtalálsz az Yves Rocher üzleteiben.    

untitled_collage_1_20.jpg

Tovább

KATTI ZOÓB DIVATHÁZ 2017/18

Ismét felejthetetlen élményben volt része mindazoknak, akik 2017. augusztus 19-én részt vettek a Katti Zoób Divatház Balatonfüredi bemutatóján. Az esemény alkalmából a Gyógy térre épített, varázslatosan zöldellő kert szolgált hátteréül annak a káprázatos színekre, elbűvölő anyagokra, letisztult, geometrikus mintákra és légies sziluettekre épülő alkonyi játéknak, amely a 120 öltözékből álló, ezerarcú kollekcióval kelt életre a mintegy 130 méter hosszan elnyúló, az egész parkot felölelő kifutón.

untitled_collage_29.jpg

Tovább

Bioderma Sébium Sensitive // TESZT

Zsíros, problémás bőrre

Tinédzser koromban még rendben volt, hogy pattanásos volt az arcbőröm, de 30 fölött már nagyon nehezen viselem, ha a reggeli ébredés után egy-egy undok pattanás néz vissza rám a tükörből, keresztülhúzva ezzel a reggeli készülődésemet. Mivel tisztában vagyok vele, hogy a felnőttkori pattanásokat gyakran a stressz, a rossz étkezési szokások okozzák,  ezért havonta-kéthavonta eljárok kedvenc kozmetikusomhoz arctisztításra, kevesebb cukrot fogyasztok, és odafigyelek rá, hogy soha ne feküdjek le sminkkel az arcomon. Mindemellett azért különböző kozmetikai újdonságot is, mely csökkenti bőröm érzékenységét, és visszaállítja a faggyú egészséges összetételét. 

collage_photocat_18.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása