Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Idén nyáron legyen az ÓRÁD a legtrendibb kiegészítőd!

2018. június 02. - Antalfy Krisztina

Hazánkba is megérkeztek a H2X órák!

Tudtad, hogy nem csupán öltözékünk, sminkünk, de még az óránk stílusa és színe is sokat elárul a személyiségünkről? Mindig is nagy óra párti voltam, imádtam feldobni, játszani a különböző fazonú és színű  darabokkal. De még sosem volt ennyire könnyű megmutatni saját egyéniségünket egy órával, mint most! Hisz végre kishazánkba is megérkeztek a H2X órák, melyek között bárki megtalálhatja az igazit, gazdag szín és formavilágunknak köszönhetően. Csak győzz választani! 
h2x_4-18_i10.jpg

H2X órák – színesebb velük az élet!

A modern vonalvezetésű, szilikon órák a szivárvány minden színében pompáznak, és most te is velük ragyoghatsz. Amellett, hogy a nyári ruhatárunk legtrendibb kiegészítői lehetnek, szilikon kialakításuknak köszönhetően praktikusak, fiatalosak és remek partnernek bizonyulnak egy-egy pörgős hétköznapon is. A H2X órák számlapjai is különböző tervezésűek és színűek, itt is lehet válogatni, kinek milyen az ízlése vagy a hangulata. 

h2x_4-18_i16.jpg

Én már megtaláltam az igazit!

32454055_194519981193573_6991411763736477696_n.jpg

A H2X órákat keresd a FashionWatch üzleteiben és a webshopon. https://webshop.fashionwatch.hu/

 

Minek utazni, ha vezetni is lehet?

Ne tervezd tovább, még ma vágj bele a vezetési tanfolyamba!

Én mindig hittem abban, hogy nem a diákkal van gond, ha valamihez „hülye” és az istenért sem tudják a fejébe verni azt a bizonyos létfontosságú tudást. Így voltam pl. annak idején a szinusz és koszinusz tételekkel, a fizika óra bonyolult képleteivel, és sokáig így voltam a vezetéssel is. Aztán beültem Nagy Ferenc vezetés oktatóm mellé, és a félénk kislányból sofőr lett.
some_sun_andvitamin_sea_6.png

Tovább

Dobjuk fel a hétköznapokat valami új finomsággal!

Vénusz Kenőmargarin Magvakkal

A Vénusz bemutatja új, magyar piacon egyedülálló kenőmargarinját, amelynek különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. Az új kenőmargarinnal könnyedén feldobhatjuk hétköznapjainkat, hiszen a természet adta, válogatott és pirított magvak karakteres ízvilágával egyedivé varázsolhatjuk akár a legegyszerűbb étkezéseket is.

some_sun_andvitamin_sea_5.png

Tovább

Félelem a ráncoknak, megnyugvás az arcnak

Nobel-díjas technológia a ráncok ellen

Májusban robban be a magyar piacra a Diadermine forradalmian új, Age Supreme termékcsaládja. Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett formulája, a „Rejuvinol” a mélyen fekvő sejtek regenerálásával fokozza a természetes kollagéntermelést, miközben helyreállítja a DNS természetes elöregedése és a környezeti ártalmak okozta károsodásokat. Az eredmény pedig feszesebb és teltebb arcbőr a ráncok kisimulásával. Az innovatív termékek májustól megvásárolha­tóak a DM és a Rossmann drogériáiban.

fotojet_50.jpg

Tovább

Fergeteges koncertshowra készül Radics Gigi!

Élete talán egyik legmonumentálisabb koncertjére készül a gyönyörű énekesnő, aki Budapest legnagyobb koncerthelyszínén, a Papp László Budapest Sportarénában mutatkozik be egy látványos koncertshow keretén belül, amelyet a neves Jászai Mari-díjas színházi rendező, Böhm György állít színpadra. Radics Gigi koncertje 2018. november 10-én kerül megrendezésre, ne maradjatok le róla!

some_sun_andvitamin_sea_9.png

Tovább
süti beállítások módosítása