Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A szépséges sziget, ahol az élet ráérősen folydogál

2018. október 06. - Antalfy Krisztina

Miközben mindenki úgy száguldozhat egy Mustang BULLITT-tal, ahogy csak akar

Kocsmakvíz-kérdés: melyik az a hely, ahonnan tiszta időben az Egyesült Királyság mind a négy országa látható? A helyes válasz Snaefell, a Man-sziget legmagasabb hegycsúcsa, ahonnan szabad szemmel is megpillanthatjuk Angliát, Skóciát, Walest és Észak-Írországot.
nevtelen_30.png

Tovább

Heritage – Megérkezett az ANSWEAR márka új kollekciója

Időutazás Answear módra

A Heritage kollekció ötvözi a legújabb trendeket, a nemes szöveteket és a legfrissebb női divatot egyenesen a kifutóról. Az ANSWEAR - Heritage márka őszi kollekcióját az elmúlt idők méltósága ihlette, némi keleti népművészeti behatással. A kollekció színei az ősz legszebb árnyalatai: a vadszőlő vörös levele, boros palack haragos zöldje, a keleti fűszerpiacok mustársárgája és a karamell édes színe.

3t9a1180.jpg

Tovább

SZEPTEMBERI kedvencek / ősz

Miközben sokan úgy örültek a hosszúra nyúlt nyárnak, én már alig vártam, hogy beköszöntsön a valódi ősz, sült-alma illatával, a lehulló falevelek színeivel, csöndjével és a kötött pulóveres időszakával. Nem tehetek róla, imádom az őszt! Furcsa, de ilyenkor még szívesebben mozdulok ki otthonról, és igyekszek még kevesebb időt tölteni a social media vonzásában. Ha tehetem kihasználom a hétvégék adta szabadságot, és begyűjtök néhány új emléket, amiket aztán a hideg, téli estéken örömmel pörgetek majd vissza az Instámon.  

blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_3.jpg

Tovább

Olvass bele az Athenaeum Kiadó októberi újdonságaiba!

Nem győzöm hangsúlyozni mennyire szeretem az őszt! Valahogy engem ez az évszak feltölt és újult erőre kapok tőle. Persze nálam is vannak fárasztó, szürke hétköznapok, amikor bizony én is sokszor azt érzem, hogy szükségem van valamire, amitől jobban érzem magam és újra önmagam lehetek. Ez lehet akár egy csésze finom kávé, kedvenc sorozatom, vagy egy jó könyv, amit bekuckózva olvashatok az ágyban. Az alábbi posztban el is hoztam néhány remek újdonságot az Athenaeum Kiadótól, melyeket érdemes lesz beszerezni a hűvös, októberi  napokra. 

vanilla_coffee.jpg

Tovább

Mindent Jane Fondáról!

JANE FONDA ÖT FELVONÁSBAN

A világhírű színésznő magánélete önmagában is remek alapanyagot nyújtana akár több filmhez is. A Jane Fonda öt felvonásban című dokumentumfilm a vele készült 21 órás interjú alapján mutatja be a sztár döntéseit, hibáit, és megpróbáltatásait. A beszélgetések során szó esik az édesanyja öngyilkosságáról, az apja megközelíthetetlenségéről, 30 évnyi táplálkozási zavarról, és három egymástól roppantul eltérő házasságáról is. Pillants bele Hollywood egyik legnagyobb hírességének titkaiba az HBO GO-n.
4decdf9427edc2be18c7f2d66aa1e6e3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása