Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Ha meg kell osztanod a CSOKIT, akkor Twix Bites!

2019. február 28. - Antalfy Krisztina

Mi jut eszedbe, ha egy csésze kávéra vagy teára gondolsz? A forró italok fogyasztása napi rutinunk szerves részét képezi, fejünkben pedig gyakran a jól megérdemelt pihenéshez, nyugodt pillanatokhoz és a jó társasághoz kötjük. Hát még ha egy darabka csoki vagy keksz is jár mellé...

vanilla_coffee_30.jpg

Tovább

Íme az új, vonzó és fiatal PEUGEOT 208!

 FUTURISTIC & YOUNG

A fiatalság és az életöröm értékeit fokozatosan háttérbe szorító, egyre inkább uniformizálódó B szegmensben üde színfoltot és nagy vonzerőt képvisel az új PEUGEOT 208. A rohamosan változó gépjármű-használati szokások és az energetikai átállás valós alternatívává válása miatt az új PEUGEOT 208 a karosszériaváltozattól függetlenül kezdettől háromféle –  elektromos, benzines és dízel – meghajtást kínál.

vanilla_coffee_29.jpg

Tovább

Oscar-gála 2019. // Ruhamustra

Minden évben elfacsarodik egy kicsit a szívem, amikor ismét egy olyan Oscar-gálát kell végig nézzek a televízió képernyőjére tapadva, amin nem lehetek ott személyesen. Na jó, viccet félre téve tényleg irigylem azokat az újságírókat – élükön nagy kedvencemmel, Návai Anikóval -, akik testközelből is végig élvezhetik ezt a nagyszabású díjátadót. S bár néhány díjazottal idén sem értettem egyet – gondolok itt Glenn Close-ra, akit ismét díj nélkül hagytak - , azt azért én is aláírom, hogy a  91. Oscar-díjátadó csak úgy hemzsegett a gyönyörű ruhakölteményektől. Lássuk is a legszebbeket és a legfurcsábbakat!
let_s_have_coffee_5.jpg

Tovább

IsaDora IN RED // TESZT

Tavaszi smink újdonságok

Ha minden nap nem is jutunk el egy profi sminkeshez és kedvenc kozmetikusunkhoz, aki szebbé varázsolhatna minket reggelente, azért még van segítség. A reggeli rohanásban mi is  gyönyörű sminket varázsolhatunk magunknak, ha olyan jó minőségű termékeket választunk, mint pl. az IsaDora trendi és inspiráló újdonságai. S bár a kozmetikumok csupán eszközök a szebb külsőhöz, a jól sikerült smink különlegessé, magabiztossá és nőiessé varázsol minket.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_7.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Dobd ki a haszontalan kacatokat az életedből!

Néha úgy érzem, nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt a mai képmutató világban, ahol csak a külsőségek számítanak: a jó kocsi, a nagy ház, a sok pénz, a jó nevű iskola, a fancy névjegykártya, a márkás ruha, a csillogó kiegészítő, a szépség és persze az örök fiatalság. Persze engem is gyakran elkap a vágy, amikor végig görgetem a sok kirakatot élő emberek életét, a „hogyan legyünk boldogok” próféták sablon idézeteit, akik fülig érő, hamis mosollyal élik mesterkélt életüket, és próbálom nem annyira pocsékul érezni magam a saját kis tökéletlenségeimmel, ebben a tökéletesnek hitt világban.    

fotojet_154.jpg

Tovább

MY CLARINS nappali arckrém és arctisztító gél // TESZT

Mindenkinek jól áll a klasszikus, szépen felvitt smink, amiből olyan magabiztosság árad, mely mindenkinek telitalálat, legyen szó harsány, vagy épp visszafogott stílusról. Azonban ahhoz, hogy valami igazán szépet tudjunk létrehozni az arcunkon, szükséges a jó alap, vagyis az ápolt arcbőr. Szerencsénkre azonban szinte minden nap születik olyan ötlet, ami képes jobbá és szebbé tenni az életünket, ilyenek pl. a my clarins új kozmetikumai, melyek segítségével könnyen veheted a  hétköznapok kihívásait.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_8.jpg

Tovább

L'Oréal Paris tavaszi újdonságok // TESZT

Mi nők igen sokat köszönhetünk  Eugène Schueller, francia kémikusnak, aki 1909-ben megalapított a L’Oréal szépségápolási márkát. Azóta persze számtalan újdonság látott már napvilágot, köztük olyan nagy kedvenceimmel, mint a L'Oréal Paris micellás víz, vagy a True Match alapozó. S bár egy új szempillaspiráltól, vagy szemtustól nem tüntethetjük el azokat a bizonyos ráncokat, a márka szépségápolási termékeivel mindig olyan sminket varázsolhatunk magunknak, amelyektől sokkal szebbnek érezhetjük magunkat a mindennapokban.
51465050_402695687173352_6526671640116924915_n.jpg

Tovább

Ennél nőiesebben nem várhatod idén a tavaszt

Divattippek pasztell árnyalatban…

A természet újjáéledésével én is szeretem felfrissíteni a ruhatáram egy részét, és a kozmetikai termékeimet.  Éppen ezért, a tavaszi megújulás nálam egy kozmetikai kezeléssel, egy nagy tál friss salátával, és néhány üde, világos színű szépség beszerzésével indul. Ide bele tartoznak a frissítő testápolók, a virág illatú tusfürdők, a lenge fazonú szoknyák és a pasztell árnyalatú kiegészítők. Az alábbi összeállításban erre a témára hoztam néhány újdonságot, melyeket elnézve legszívesebben már most elpakolnám a téli ruháimat.   

konyvajanlo_7.jpg

Tovább

Mennyire ismered a bioműanyagokat?

A műanyagszennyezés káros hatásaira reagálva az Európai Unió ún. műanyag stratégiájának célja az egyszer használatos műanyagok csökkentése, a műanyagok újrahasználatának és a műanyaghulladék újrafeldolgozásának növelése. Az irányelv egyik érdekessége, hogy az egyszer használatos műanyagok alatt érti az ún. bioműanyagokat, azaz a növényi alapú és biológiai úton lebomló műanyag termékeket is, továbbá betiltja az oxo-degradábilis (széteső) műanyagok forgalmazását.
vanilla_coffee_27.jpg

Tovább