Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az új LADA, ami a te szívedet is megdobogtatja

2019. január 10. - Antalfy Krisztina

Hivatalos, 2015-ös visszatérése óta is folyamatosan bizonyítja a LADA, hogy továbbra is a magyar autópiac egyik kedvelt márkája. Nemcsak jól ismert régi-új terepjárója, a LADA 4x4 és annak kishaszon változata, a LADA 4x4 Pack keresett, hanem elismert szabadidő és családi autóként is népszerű. Tavaly szeptemberben a LADA Hungary arról számolt be, hogy több mint 3.000 új kocsit értékesítettek Magyarországon, most pedig legfrissebb, 2018-as eladási adataikat hozták nyilvánosságra.

b5540b44a7600ac0e730fc7dabc5b646.jpg

Tovább

30. jubileumi Mazda MX-5 modell Chicago-ban

A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a 2019-es Chicago-i Autószalonon tartja a 30. jubileumi Mazda MX-5 modell világpremierjét. A kiállítás 2019. február 9-én nyitja meg kapuit a nagyközönség számára. A Mazda MX-5-öt 1989-ben Chicago-ban mutatták be először, és hogy a gyár a kerek évfordulót méltón megünnepelje, egy limitált szériát bocsát ki, hogy különlegességet kínáljon a modell rajongóinak világszerte, akik ebben a három évtizedben a modell páratlan sikertörténetét támogatták.
01_2_overview_feature_lhd_960x470px.jpg

Tovább

Így autózz, hogy télen se essen bajod az utakon!

Mennyi üzemanyaggal érdemes útnak indulni? Milyen ruhát viseljünk? Egyáltalán mit tegyünk rossz látási viszonyok esetén? A forgalmas téli időszakban Wéber Gábor riporter, szakkommentátor, az OMV MaxxMotion prémium üzemanyagok nagykövete összeszedett pár tippet, hogy a hidegben is gondtalan legyen a vezetés.

Tovább

A kék ruhás lány, aki az idei Golden Globe legnagyobb sztárja

Helló Fiji Water Girl!

Végre! 2019-ben nem csupán a sztárok kerültek a vakuk kereszttüzébe a Golden Globe-díjátadón, hanem egy bájos, fiatal, ám eddig totál ismeretlen lány is, aki akarva-akaratlanul világhírű lett azáltal, hogy a háttérben álldogált és vizet osztogatott a vörös szőnyegre lépő hírességeknek. 

5027451_010619ccapgoldenglobeswatergirlgettyimages1078335524.jpg

Tovább

Képben vagy mi az a Könyvarmada? Ha nem, akkor csatlakozz még ma!

Az megvan, hogy a Győzhetetlen Armadát az első bevetésén legyőzték? A könyvkiadás mintha folyton ezt ismételné. Körbehajózzuk a brit szigeteket minden egyes cím megjelenésével, és mindig van, amivel elbukunk. De felállunk, persze, kezdjük újra, és ugyanazokat a hibákat igyekszünk nem elkövetni még egyszer. Így lesz mindig egy kicsivel jobb, ami a kezeink közül kikerül. Az utolsó tökéletes könyv Aldus Manutius nyomdájából került ki, ezt tudjuk, de ott Rotterdami Erasmus volt a korrektor, és egy-egy könyvet sokszor évekig szerkesztettek, hónapokig korrektúráztak. Ma már így, ilyen tempóval ezt nem lehet – azonban törekedni a fejlődésre, az megvalósítható.

pexels-photo-373465.jpeg

Tovább

Golden Globe 2019. / RUHAMUSTRA

Magyar idő szerint hétfő hajnalban került megrendezésre az Oscar előszobájának is nevezett Golden Globe-gála, mely idén már a 76. volt a sorban. A tavalyi feketébe borult vörös szőnyeges sztárokhoz képest, idén nagyon is színes és igazán szemet gyönyörködtető volt a felhozatal, s bár most is akadt néhány híresség, aki ezúttal is rendesen mellé nyúlt a rá adott tervezői darabbal, a többség azért igazán maradandó pillanatot okozott a divat szerelmesei számára. Az est két házigazdája ezúttal Sandra Oh és Andy Samber voltak.
vanilla_coffee_20.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása