Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Láttál már pikkelybe öltözött autót?

2019. július 05. - Antalfy Krisztina
Íme a Lexus UX Art Car pályázat győztesei

A spanyol Antoñito és Manolín páros Gyorin Kozane (pikkelypáncél) című alkotása nyerte el a Lexus UX Art Car pályázat fődíját a 2019. évi chantilly-i Arts & Elegance Richard Mille rendezvényen. A Lexus a luxusautók, a fényűző életmód és a művészetek nemzetközileg elismert fesztiválján ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját, ebből az alkalomból bemutatva új LC Convertible tanulmányautóját és az Európában most először látható, megújult RX szabadidőjárművet. Az LC Convertible tanulmányautót a Rochas haute couture stúdió exkluzív ruhakölteményébe öltöztetett modell kísérte el.

lexus_lc_convertible_concept_3.jpg

Tovább

Hogyan nyaraljunk (környezet) tudatosan?

Nagyon kényes téma az utazás, nyaralás, hiszen, ha egyéni környezeti terhelésünket szeretnénk csökkenteni, akkor egyszerűen azt mondhatnánk, hogy a legjobb, ha nem utazunk vagy csak olyan helyre megyünk, ahova gyalog eljuthatunk. Ezzel ennek a cikknek itt vége is lehetne. Mégis vágyunk arra, hogy lássunk, ízleljünk, érezzünk a saját bőrünkön tapasztaljuk meg milyen az, ha egy másik kultúrába látogatunk.

konyvajanlo_27.jpg

Tovább

TESZT: AVON Maszkok minden napra!

Minden napra egy maszk a ragyogó arcbőrért!

Egy jól megválasztott maszk csodát képes tenni a bőrünkkel, akár hidratálásról vagy revitalizálásról van szó. A szépségápolásnak mindig is fontos részét képezték a pakolások és a maszkok, de az utóbbi pár évben váltak a bőrápolás legnagyobb sztárjaivá. Az AVON szépségápolási szakértője, Károlyfi Edit, most egy olyan különleges összeállítással készült nekünk, amellyel akár 5 nap alatt teljesen felfrissíthetjük és ragyogóvá varázsolhatjuk az arcbőrünket.
65112761_2357508387806433_5183376384914882560_n.jpg

Tovább

Így kerülhetsz igazán rózsás hangulatba!

Tudtad, hogy a rózsa nem csak a vázában mutat pompásan, de számos jótékony hatással is bír? Illóolaja elűzi a stresszt, a fejfájást, megnyugtat és ellazít egy fárasztó nap után. Ezt az érzést hozza közelebb számodra a Zewa legújabb termékcsaládja, a Deluxe Aroma Collection, melynek rózsaillattal átitatott háromrétegű, erős és puha lapjai egyszerre simogatják lelked és kényeztetik a bőröd. 

64588075_432692394240098_8437558744871398573_n.jpg

Tovább

Ha valódi luxusra vágysz, válaszd a LEXUS JACHT-ot!

Jön a Lexus LY 650 luxusjacht

A világ vezető környezetbarát hibrid elektromos luxusautógyártójaként ismert Lexus hamarosan vízre száll sorozatgyártású jachtja, az LY 650 első példányával. A márka legfrissebb formanyelvét, az L-finesse dizájnfilozófiát az autóiparon kívül alkalmazó, sorozatgyártású LY 650 a lenyűgöző Lexus Sport Yacht Concept hajótanulmány által kijelölt úton halad tovább.
lexus_ly_650_11.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása