Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 perces sminkrutin a mindennapokra

2020. január 29. - Antalfy Krisztina

Rohanó világunkban, sietős reggeleken nem sok időnk marad a szépítkezésre, de néha 10 perc - amíg ébredezik a gyerkőc, vagy lefő a kávé - is elég lehet ahhoz, hogy feldobjunk magunkra egy szép sminket még indulás előtt. A smink remekül kihangsúlyozza személyiséget, kiemeli az erősségeket, és kiegészíti a mindazt, ami szép rajtunk.

feher_bluzt_14.jpg

Tovább

Érkezik a THOMAS SABO tavaszi kollekciója!

Magic of Jewellery - folytatódik a varázslat

A THOMAS SABO és Rita Ora folytatja két éves együttműködését, melynek témája a “The Magic of Jewellery” kampány, azaz továbbra is az ékszerek ragyogó világába kalauzolnak el minket. 2020 tavaszán egy elbűvölő kert felfedezésére csábít el minket a márka és az énekesnő.

unnamed_50.jpg

Tovább

10 jótanács Tomán Szabinától vállalkozásba kezdő hölgyeknek

Tomán Szabina a Tomán életmódprogram megalkotója. 10 évvel ezelőtt 30 kg súlyfelesleggel szembesült a túlsúly problémájával első kislánya születése után. Nemzetközi modellkarrierje arra nevelte, testét minden áron, akár önsanyargatással is formában kell tartsa. Kismamaként azonban a korábbi módszerek nem működtek. Ekkor talált rá egy másfajta útra. Saját tapasztalataiból inspirálódva alapította meg a Toman Diet életmódprogramot.

10_jotanacs_toman_szabinatol_1.jpg

Tovább

Valentin napi csábítás Inglot vörössel

Csábító színek, szuper ajándékok!

Közeledik a Valentin-nap! Az Inglot már most a legszexisebb válogatással készül a nagy napra. Ezek a legújabb trendek szerinti vibráló színek, textúrák és saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló termékek! A kínálatban rengeteg féle arcra, szemre, szájra való sminket találunk, valamint kiegészítőket és ecseteket is, professzionális minőségben.

inglotvalentinereds1-768x1024.jpg

Tovább

LUSH All The Wild Things szappan Ausztráliáér

Lush által életre hívott Bush Animal Fund az ausztrál bozóttüzek által sújtott állatok megmentését és természetes élőhelyeik helyreállítását támogatja. Január 24-én került forgalomba az All The Wild Things szappan, mely a Lush üzleteiben és online is globálisan elérhető lesz.

photo-1504575958497-ccdd586c2997.jpg

Tovább

Ha szólít a hegy, a MINI Cooper SE válaszol

Önfeledt „én-idő” a hóval borított lankákon, egy nap a hegyekben – München lakosai számára ez egy felettébb vonzó alternatíva a téli szabadidő eltöltésére. A MINI tisztán elektromos meghajtású újdonsága ráadásul károsanyag-kibocsátás nélkül képes valóra váltani az Alpokba vezető kirándulást: a MINI Cooper SE nagyfeszültségű akkumulátora elegendő energiát tárol ahhoz, hogy a brit prémiumgyártó ügyfelei kényszerpihenők nélkül autózzanak ki az osztrák síparadicsomként ismert Söldenbe, majd vissza.

p90379930_highres_the-new-mini-electri.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása