Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Van mit ünnepelnie a Kia-nak

2020. február 12. - Antalfy Krisztina

IF díjat nyert a Kia XCeed és az Imagine concept autó

A Kia XCeed crossover és a márka ‘Imagine by Kia’ nevű tanulmányautója is iF Design díjat nyert 2020-ban. Mindkét modell kiváló példája a Kia dizájn-központú termékfejlesztési gyakorlatának, és egyszersmind a márka elektromobilitás iránti elkötelezettségének is.

kia-xceed-cdcuvmy20-offers.jpg

Tovább

Az élet jövedelmező biznisz, amíg betartod a szabályokat...

Joanne Ramos: A Farm

A New York állambeli Hudson-völgyben egy minden létező kényelemmel felszerelt luxuswellnessközpont bújik meg: bioétrend, személyi edzők, napi masszázs – mindez ingyen. Mi több, komoly pénzt kap, aki itt tölti az idejét – többet, mint amiről valaha is álmodott. Hogy mi benne a csapda?

konyvajanlo_1_8.jpg

Tovább

Csinos összeállítások: RANDEVÚRA

Nem csak Valentin-napra

Annak idején mindig nagyon izgatott voltam a randik előtt, képes voltam órákig a ruhásszekrényem előtt állni, és legalább tízszer átöltözni. Most visszagondolva, utoljára épp 15 éve voltam utoljára randevún ezen a napon. S bár azóta is folyamatosan teszünk kedvesemmel a kapcsolatunkért, fontosnak tartom, hogy Valentin nap még jobban megadjam a módját az együtt töltött pillanatoknak. Ilyenkor jobban odafigyelek a sminkemre, előveszem kedvenc parfümömet, melyet csak jeles alkalmakkor használok és olyan ruhába bújok, ami bízom benne, hogy elvarázsolja. Ehhez kapcsolódóan, az alábbi posztban hoztam is néhány szuper összeállítást, ha esetleg te is randevúra készülnél.

konyvajanlo_5.jpg

Tovább

Az analóg bosszúja - Először jelenik meg magyarul is az amerikai bestseller

David Sax sikerkönyve a POKET zsebkönyvautomatákban

Régóta várt, igazi világszenzációval lepte meg a hazai közönséget a POKET zsebkönyvek: a sorozat legújabb kötete David Sax: Az analóg bosszúja című esszégyűjteménye, ami a Washington Post és a New York Times sikerlistáján is szerepelt. A könyv alapgondolata teljes összhangban van a POKET szellemiségével, ugyanis azt állítja, hogy az analóg dolgok kora nemhogy lejárt, de újra visszatért: minél fejlettebbek a digitális eszközeink, annál nagyobb szükségünk van a könyvek, a társasjátékok, a noteszek és az egyéb kézzelfogható eszközök nyújtotta szigetekre, ahol megpihenhetünk.  
photo-1504542227056-9178533a9175.jpg

Tovább