Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Jön a négynapos tanyasi családi találkozó

2020. szeptember 07. - Antalfy Krisztina

A különleges eseményt szeptember 10-13. között a Szentendrei-szigeten található Tahitótfaluban rendezik meg, ahová nem csak tanyán élőket várnak a szervezők. A rendezvény célja, hogy összehozza, bemutassa, és népszerűsítse a Magyarországon élő, gazdálkodó, termelő családokat, akik értékes ismeretekkel rendelkeznek életmódjuk, az őket ért kihívások, a környezeti hatások okán.

photo-1584642455638-01415633ea5f.jpg

Tovább

Különleges spanyol vacsoraest mediterrán hangulatban

Nagy sikernek örvendett a spanyol Late Night Show, ahol többféle minőségi italt és hozzápárosított ételt kóstolhattak a vendégek, egy izgalmas történeti előadással ötvözve. A szervezők kiváló munkát végeztek, hiszen a közönség Spanyolországba csöppenhetett, és élvezhette a mediterrán hangulatot. A rendezvénysorozat keretein belül Katona Csaba, történész, tanár partnere ezúttal Kerékgyártó Zoltán, executive chef, az El Asador konyhafőnöke volt.Fantasztikus hangulatban zárták a nyarat az Instant Nights vendégei.

photo-1558349779-657d400907f9.jpg

Tovább

Bővül a Land Rover Defender kínálata

A Land Rover Defender fejlett hajtásláncaival, új felszereltségi szintjeivel és kibővített opciós listájával az autósok minden eddiginél szélesebb körét szólítja meg. A legendás elődmodell méltó utódaként az új Defender korszakalkotó közúti- és terepképességekkel és fejlett technológiákkal felvértezve teremti újra a kalandozások fogalmát a 21. századra; ugyanakkor hű marad ahhoz az úttörő szellemiséghez, amely több mint 70 éve jellemzi a Land Rover márkát.

lr_def_phev_21my_090920_24_nd.jpg

Tovább