Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Visegrád ősszel is tökéletes turistacélpont

2020. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Akár egy napra, akár egy hétre látogatunk Visegrádra, garantáltan bőven akad felfedezni való. Csodás panorámájával, híres fellegvárával, lovagi tornabemutatóival, bobpályájával, vízi programlehetőségeivel kihagyhatatlan élmény a Dunakanyar jobb partján fekvő kis település. Összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes megnézni a Budapesttől egy órás autóútra lévő Visegrádon.

img_6025.jpg

Tovább

Megújult a Lexus LS luxuslimuzin

Ma debütált a Lexus zászlóshajója, az LS csúcslimuzin legújabb változata. Az LS 500h Multi Stage Hybrid továbbfejlesztett akkumulátorvezérlésének köszönhetően az autó mind a városban, mind a nyílt országúton még simábban adja le teljesítményét, míg aj technológiák segítenek még magasabb szintre emelni az autó kifinomultságát, komfortját és biztonságát.

uj_lexus_ls_4.jpg

Tovább

A Docler csoport átadta a Junior Prima díjakat

...Népművészet és Közművelődés kategóriában...

Tizedik alkalommal adta át a Docler cégcsoport a Junior Prima Díjat Népművészet és közművelődés kategóriában. A rendezvény idén a vírushelyzet miatt rendkívüli volt, ezúttal a Docler Irodaházban került megrendezésre, ahol a biztonsági előírásokat betartva nyújtotta át a díjakat Árendás Péter, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem docense, valamint Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa! A tíz díjazott fejenként 2 millió forintban is részesült, amelyből a tíz tehetség az eddigi szakmai munkáját, karrierjét tudja tovább építeni.

sajtosnagy.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása