Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Művészi kávé- és pezsgőkészítési eljárások Szumátráról és Somlóról

2020. szeptember 25. - Antalfy Krisztina

Mi a közös a kiváló minőségű érlelt kávéban és a tradicionális eljárással készült pezsgőben? A kézi szüretelés, a türelmes érlelés, valamint a speciális termőtalaj, ami meghatározza mindkét ital egyedi karakterét. Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete és Prisztavok Zoltán, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketingvezetője az érlelt kávé- és a pezsgőkészítés közötti párhuzamok megismertetésén keresztül mutatja be a Nespresso új, limitált kiadású Master Origin Aged Sumatra kávékülönlegességét.  

nespressoday1_cam1_090518_124908.jpg

Tovább

Hogyan sikerült elérni, hogy a Ford Mustang Mach-E minden európai vezető arcára mosolyt csaljon?

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

unnamed_1_52.jpg

Tovább

Legyél te is könyvmecénás!

Könyvmecénás célja, hogy értékteremtő könyvek megjelenését támogassa. Mecénás bárki lehet, aki szeretné  egy kicsit sajátjának érezni egy-egy mű megszületését, és örülne, ha neve összekötődne ezekkel. A támogatásként felajánlható legkisebb összeg mindig az adott könyv fogyasztói ára. A mecénásokra váró kötet Géczi János A rózsa labirintusa című könyve, melynek a mecénálási időszaka szeptember 30-ig tart.

photo-1547904803-9a23534961ed.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása