Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Idén is várnak a Szlovén Filmnapok

2020. szeptember 09. - Antalfy Krisztina

A hagyományoknak megfelelően idén is a budapesti Toldi mozi ad otthont a Szlovén Filmnapoknak. Egy hónap múlva, 2020. október 8. és 10. között a magyar közönség három kortárs szlovén alkotást tekinthet majd meg, köztük az idei Szlovén Filmfesztiválon 12 díjat nyert A gesztenyeerdők meséi című alkotást, valamint a Frenk vagyok című filmet, melyben a Martin Scorsese-vel is forgatott Katarina Časbriliáns alakítást nyújt. Az eseményt a Szlovén Filmközpont, a Budapest Film Zrt. és a Szlovén Köztársaság budapesti nagykövetségével együttműködve szervezik.

dd.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a: VIRÁGOS DARABOKAT!

Vidám darabok rohanós hétköznapokra

Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni, de az idei - amúgy elég különleges - nyarunk sajnos véget ért, s bár a szép idő még tartja magát, a reggelek már jelzik felénk, hogy lassan beköszönt a valódi ősz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kizárólag nehéz és vastag pulóverekbe kellene bújnunk. Az ősz ugyanis több egy hideg, esős évszaknál, számomra egyet jelent a színes, könnyen variálható szettek időszakával, amikor a hűvösebb napokon is könnyedén lehetünk csinosak és végtelenül nőiesek. Ehhez pedig nincs szükségünk semmi másra, csak egy lenge ruhára, vastagabb harisnyára, esetleg egy kényelmes bokacsizmára, na meg kedvenc bőrkabátunkra, amiben aztán tutira nem fogunk fázni, ha lecsökkennének azok a fránya hőfokok.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_3.jpg

Tovább

A Nissan az 500 000. LEAF-et ünnepli

A Nissan a Globális Elektromos Autó Napon ünnepelte, hogy az a 500 000. LEAF legurult a futószalagról, mely egyébként a világ első tömeggyártású 100% elektromos autója volt 2010-ben. Félmillió legyártott autóval globálisan, a vásárlók a föld minden égtájáról folytatják a zéró-emissziós autók térhódításának támogatását.

the_500_000th_nissan_leaf_heads_to_its_new_owner_in_norway_as_customers_continue_to_embrace_the_pioneering_zero-emission_vehicle_globally-1200x800.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása