Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. december 18. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok...

Ez az év nem épp a jósága miatt kerül majd be a történelemkönyvekbe. A világjárvány mindannyiunk életére hatással volt, és sajnos van mind a mai napig, a semmiből felbukkanó vírushelyzet mindenkit bizonyos változtatásokra kényszerített. Így nem csoda, hogy egy ilyen év után, mint a 2020, mindenki szeretne kicsit bízni és hinni abban, hogy 2021 egy nyugodtabb, boldogabb és tilalmaktól kevésbé sújtott év lesz.

boldogsag_34.jpg

Tovább

Hogyan lett bevándorlók gyermekéből az USA első afroamerikai, női alelnöke?

Magyarul is megjelenik Kamala Harris életrajzi könyve

Kamala Harrisszel kapcsolatban kevés dolog számít hétköznapinak, személyes története azonban egyben Amerika legjobb oldalának reprezentációja is. Az Amerikai Egyesült Államok leendő alelnökéről Dan Morain veterán újságíró írt életrajzi könyvet, mely Magyarországon a Cor Leonis Kiadó gondozásában jelenik majd meg. A Kamala útja – Egy amerikai élet című mű érdekes és inspiráló olvasmány lehet mindenki számára arról, hogyan lehet egy hátrányos helyzetű családból is a magasba törni. A könyv már előrendelhető a kiadó webshopján, valamint a nagy könyvhálózatokon.

pexels-photo-4273468.jpeg

Tovább

Különleges módon kelnek életre Budapest épületei

Ha mindig érdekelt, hogy milyen volt a II. világháború előtti Budapest, ha sétáltál volna az egykori Kálvin téren, vagy betértél volna a Blaha Lujza téri Nemzeti Színházba, akkor most egy különleges film segítségével megteheted. Egy kreatív stúdió keltette életre Budapest eltűnt épületeit, melyek most nem csak fotóként bukkannak fel, hanem a képek filmmé változtak. 

xgmh_qiw.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása