Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 dolog, amit érdemes tudnod az elektromos FORD MUSTANG MACH-E modellről

2020. április 10. - Antalfy Krisztina

Nagy sebességű töltés. A Mustang Mach-E tulajdonosa akár 93 kilométert is autózhat, miután alig 10 percen át töltötte az akkumulátort egy IONITY töltőállomáson. Ez a tisztán elektromos hajtású autó akár 600 kilométert is képes megtenni egyetlen feltöltéssel.

unnamed_67.jpg

Tovább

Maradj otthon és közben utazd be a világot az Emirates séfjeivel!

Húsvéti gasztrotúra a világ körül

Maradj otthon és közben utazd be mégis a világot! - az Emirates séfjei kulináris világkörüli útra invitálnak mindenkit, aki a járvány miatt kénytelen otthon maradni, de már nagyon vágyik az utazásra. A légitársaság séfjei az ideális háromfogásos menü titkát viszik azok konyhájába, akik lélekben most is világot járnak, és valami igazán különlegeset szeretnének főzni húsvétkor.
91479679_2705462599563472_3582348121838977024_o.jpg

Tovább

A Ford 15 autóval segít a koronavírus elleni küzdelemben

A Koronavírus járvány Magyarországot is elérte, és a járvány számos területen okoz nehézségeket. A veszélyhelyzet leküzdésére több vállalt fogott össze a magyarországi humanitárius szervezetekkel, segítséget ajánlva a krízis elhárításában. A Ford Magyarország azon a területen segít, mely a szakterülete. 15 személyautó és személyszállító kisbusz használatba adását ajánlotta fel a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely szervezet a legnagyobb segélyszervezetekkel együttműködésben juttatja el a gépjárműveket azokra a területekre, ahol leginkább szükség van rájuk. 

unnamed_66.jpg

Tovább

Így viseld a KENDŐT idén tavasszal!

Kislány koromban anyukám imádott kendőt kötni a hajamba, később pedig én is előszeretettel használtam ezt a színes, különleges kiegészítőt, mely mind a mai napi nagy kedvencem, legyen szó sálról, táska díszről, stóláról, vagy fejkendőről. S bár a barátnőm szerint a fejkendő kizárólag a vidéki nagymamáknak áll jól, az alábbi posztban hoztam néhány inspiráló képet, mely bebizonyítja, hogy a kendő  legalább annyira fiatalos darab, mint egy trendi napszemüveg.

some_sun_andvitamin_sea.pngKép1/2/3/4

Tovább

Találkozz idén is a legnagyobb Cápákkal

Hamarosan indul Magyarország egyetlen üzleti showműsora, a Cápák között második évada az RTL Klub-on! A showműsorban rejlő remek lehetőséget már az induláskor felismerő BMW Group Magyarország idén is támogatja a vállalkozók és befektetők egymásra találását elősegítő formátumot.

p90387059_highres_tv-show-on-rtl-klub-.jpg

Tovább

10 mókás illusztráció, mely garantáltan feldobja a napod

Rajongok az illuszrtációkért, főleg azokat imádom, amelyek vicces, olykor lehetetlen élethelyzeteket ábrázolnak a nők mindennapi életéről. Ezeken mindig jókat szoktam nevetni, hisz szinte magam előtt látom, amikor én is overallban megyek bulizni, vagy amikor nem tudok ellenállni annak a gyönyörű fehérneműnek, mégis a foltosat veszem fel újra és újra, a divat és szépség bakikról már nem is beszélve. Ha alaposabban megnézed Bella Sriwantana humoros illusztrációit, biztos vagyok benne, hogy te is magadra ismersz bennük.

bsf2-1ubrrd-png_880.jpg

Tovább

20 autó felajánlásával segít a TOYOTA a koronavírus elleni harcban

Nagylelkű felajánlással segíti a koronavírus elleni küzdelmet a magyarországi Toyota Central Europe Kft. – jelentette be Révész Máriusz országgyűlési képviselő, az Önkéntességért és adományokért felelős akciócsoport vezetője április 6-án, hétfőn Budaörsön, a cég központjában, miután Magyarország egyik vezető autópiaci szereplője, a Toyota, és hazai márkakereskedői hálózata 20 autót ajánlott fel használatra a koronavírus járvány elleni védekezési feladatok támogatására.
toyota_koronavirus_segitsegnyujtas_magyarorszag_8.jpg

Tovább

Ingyenes múzeumok, túrák egyenesen Amerikából

Fedezd fel Amerikát otthonról!

Mindig is egy nagy amerikai körutazásról álmodoztál? Most itt a lehetőség! Persze nem azt mondom, hogy kezdj el csomagolni a koronavírus-járvány kellős közepén. Valójában az otthonodból, de még a kanapédról sem kell kimozdulnod ahhoz, hogy virtuális sétát tegyél az USA legjelentősebb múzeumaiban vagy nemzeti parkjaiban. Ingyenes online túrát kínál például a Fehér Ház, a Disneyland és számos állatkert is. Sőt, a helyzetre való tekintettel jelenleg élő közvetítésekkel kedveskedik a közönségnek a New York-i Metropolitan Opera. A Discover America Hungary összegyűjtötte a legizgalmasabb, teljesen ingyenesen elérhető virtuális programlehetőségeket.

photo-1534103704502-96e3a4ed093b_1.jpg

Tovább

Fennállásának 100 éves évfordulóját ünnepli a MAZDA

A Mazda fennállásának 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli, melynek keretében minden modell speciális formában jelenik meg.  A modellek a Mazda első személyautója, az R360 Coupe egyediségére emlékeztetnek. Az R360 Coupe karakterisztikája, úgymint a korszerű technológia, a kiemelkedő dizájn és az élvezetes vezetés mind a mai napig jellemző a Mazdákra, sok-sok elégedett rajongót szerezve a márkának világszerte.
2020_100thsv_brd01_eu_lhd_concept_mx-5_r360-mar_-31_-2022.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása