Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hamarosan érkezik a LEXUS LC 500 Convertible

2020. április 26. - Antalfy Krisztina

A Lexus LC szupersportkupé először formavilágával és lenyűgöző kidolgozottságával, majd pedig az általa nyújtott vezetési élménnyel rabolta el a szaksajtó és a vásárlók szívét egyaránt. A japán luxusautógyártó azonban tovább fokozta a tétet, bemutatva a modell kabrió változatát, a Lexus LC 500 Convertible modellt, amely várhatóan idén ősszel érkezik meg az európai márkakereskedésekbe. A felhúzott és lehajtott tetővel egyaránt gyönyörű autót a Lexus minden részletre kiterjedő gondos kidolgozása jellemzi, zz utastér kialakítása hűen tükrözi a Lexus „Emberközpontú” filozófiáját, miközben az LC-nél megismert lélegzetelállító teljesítményhez egy kabrió különleges vezetési élménye társul.

lexus_lc_convertible_9.jpg

Tovább

OPEL Combo Life: A nagycsaládosok álma

Opel Combo Life 1.5 D 130Le Innovation 8AT // TESZT

Az Opel új családi egyterűje, a Combo vendégeskedett Nálunk, és az egy hetes teszt végén nagyon a szívünkhöz nőtt. Korábban a típus a Fiattal történő együttműködés keretében készült. A jelenlegi generáció már a PSA fennhatósága alatt mutatkozott be és a padlólemezén osztozik a Citroen Berlingo és a Peugeot Partner is.  Az Opel Combo nem titkoltan inkább az igényesebb kivitelben hisz, ennek tükrében látta el minden földi jóval a tesztautónkat az importőr, szóval kényeztetésből nem volt hiány.

83908440_516050169318698_3040089272501301176_n.jpg

Tovább

10 csinos összeállítás MACKÓNADRÁG helyett

Otthon önmaguk lehetünk, és ez most hatványozottan igaz erre az időszakra. A négy fal között nem kell odafigyelnünk a külsőnkre, a sminkünkre, a frizuránkra, azon sem kell kattogjunk a ruhásszekrény alatt, hogy miben induljunk el reggel dolgozni. DE! Ok, hogy nem kell kiöltöznünk a reggeli kávénkhoz, azért nem árt ha nem flangálunk minden nap kinyúlt melegítőben és lyukas pólóban, különben egyik nap csak azt vesszük észre, hogy egyre jobban kiábrándulunk önmagunkból.
feher_bluzt_18.jpg

Tovább

Megérkezett a RESERVED legújabb kapszula kollekciója

Reserved RE.DESIGN tavasz-nyár 2020

A természet csodálata és az emberekkel közös harmóniája ihlette a Reserved 2020-as tavaszi-nyári RE.DESIGN kollekcióját, központi eleme a csillapíthatatlan víz, mely az élet és az újjászületés szimbóluma is egyben. S hogy miért volt tökéletes választás ez a márka tervezőinek? Fénye, selymessége, nyughatatlansága, transzparens tulajdonsága, lenyűgöző fényjátéka, mely a felszínen visszatükröződő eget mutatja kimeríthetetlen inspirációt nyújtott számukra a kollekció megálmodásakor. Ez az erő köti össze az embereket a természettel és mossa el az állandóság és a mulandóság határvonalait.

20200313_wieczorek0145_k_1.jpg

Tovább

Mesekönyv Fesztivál otthonmaradóknak

A Móra Kiadó ünnepi újdonságai

Bár a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál áprilisban elmarad, a Móra Kiadó számos nagyon várt újdonsággal készült a gyermek- és ifjúsági irodalom rajongóinak, melyek egy részét online könyvbemutató keretei között ismerteti április folyamán.
navona_fashion_3.jpg

Tovább

Ismerd meg Soichiro Honda életét mangarajzokon keresztül

A Honda Origins a vállalatot alapító Soichiro Honda életét meséli el egy különleges animációs sorozatban, ami japán mangarajzok, valamint audiokommentárok és régi fényképek segítségével igyekszik bevezetni a nézőt a márka történetébe. A hat – 10-20 perces – kisfilm lebilincselő formában ismerteti a vállalat eredményeit és örökségét. 
original_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása