Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Újranyitott a sky bar Budapest lebegő oázisában

2020. június 18. - Antalfy Krisztina

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások fokozatos feloldásával újra látogathatóvá vált Budapest egyik legegyedibb panorámaterasza a Mystery Hotel Budapest tetején, és egyúttal a városban egyedülálló Sky Garden tetőterasz is várja már a vendégeit. A helyszínnek a szabadkőműves elemek és a gazdag történelmi múlt kölcsönöz különleges hangulatot, tervezője pedig Varró Zoltán, akinek köszönhetően a szálloda tavaly év végén a hotel- és étterem design Oscar-díját is begyűjtötte az európai luxuslobbik között, de szintén a finalisták közé kerültek a legjobb luxus vendégszoba kategóriában is.

100939826_3497126276982476_7540815918587183104_o.jpg

Tovább

Limitált kiadással ünnepli évfordulóját a Range ROVER

A Range Rover a mai napon, az új Range Rover Fifty modellváltozat bemutatásával megemlékezik az úttörő innováció, az utolérhetetlen kifinomultság és a páratlan közúti- és terepalkalmasság ötven évéről. Az eredeti luxus-szabadidőjármű 1970. június 17-én kezdte meg műfajteremtő küldetését. Mostanra, öt évtized elteltével a Range Rover egyetlen modellből egész modellcsaláddá – méghozzá rendkívül kívánatos és kiváló képességekkel bíró luxusjárművekből álló családdá – fejlődött. A formatervezés, a kifinomultság és az innovatív műszaki tartalom meggyőző kombinációja a luxus-szabadidőjárművek örök mértékadó képviselőjévé tették.
rr_fifty_21my_170620_008.jpg

Tovább

Bolygónk megmentése a reggelinél kezdődik

Hogyan lehetne érdekeltté tenni az emberiséget tulajdon túlélésében?

Van-e ma égetőbben aktuális téma a klímaválságnál? Annak nyomasztó tudata, hogy Földünk az emberi tevékenység következtében fokozatosan melegszik, egyre inkább a mindennapjaink részévé válik. A tudományos élet szakértői napról napra vészhelyzetet hirdetnek, évente dőlnek meg hőségrekordok, és egyre riasztóbbak a statisztikák. Hogyan lehetne érdekeltté tenni az emberiséget tulajdon túlélésében?

coffee-cup-books-home.jpg

Tovább

A fagyi, amit bűn lenne kihagynod

Új kategória a desszertek világában

A Cloud 9 angol kifejezés, annyit jelent: boldog, örömteli, felhőtlen lét. Janovszky Márk és Dobár Attila számára ez az érzés a fagylaltban testesül meg, így tavaly nyárra, évekig tartó előkészületek után Budapest belvárosában, az Arany János utcában megnyitották a Cloud 9 fagylaltdesszertezőt. És mivel az idő hamar telik, idén június 13-án máris megünnepelhették első születésnapjukat. Az eseménynek meg is adták a módját...

photo-1501443762994-82bd5dace89a.jpg

Tovább

Végre egy nap, amikor az édesapákat is köszönthetjük

Apák napi ajándék-ajánló a FOREO-tól

Egy ikonikus óra, vagy egy méretre szabott ing kétségkívül hozzájárul egy apa stílusához. Miért ne költözzön ugyanez a minőség és stílus a fürdőszobájába is? Közeleg az apák napja, - június 21 - amely a legkiválóbb alkalom, hogy megajándékozzuk őt valami igazán hasznos és időtálló darabbal. A svéd beauty-tech cég, FOREO elhozta a legjobb apák napi ajándék-ötleteket, mert itt az ideje a hálának és itt az ideje a férfi szépségápolásnak is.

pexels-photo-1497394.jpeg

Tovább

ARTISTRY STUDIO Tokyo sminkkollekció // TESZT

Szépségtermékek, melyek egyenesen Tokióba repítenek

Tokióra sok látogató mindig is úgy fog tekinteni, mint a gazdagság, a luxus, az egzotikum és a kawaii-kultúra fellegvára. Bizony, ugyanis a mesés cseresznyevirágzás, az ősi tradíciók, a gyönyörű gésák mellett Japán fővárosa messze híres a kodomo (gyerek) témákról, Hello Kitty-ről és a kawaii (cuki) dolgokról. Ez a különleges kultúra inspirálta az Artistry Studio legújabb sminkkollekcióját is, melynek két kiemelkedő darabját vettem ezúttal nagyító alá.

fotojet_302.jpg

Tovább

5 hobbi, amivel pénzt lehet keresni

Mindenkinek szüksége van hobbira, amiben kiélheti a kreativitását, mellyel kikapcsolhat, és elfelejtheti a hétköznapok problémáit. De miért ne lehetne kedvenc időtöltésünkkel pénzt keresni? TanfolyamOKJ.hu képzéskereső oldal összeállításában olyan hobbiként végezhető munkákat mutat be, melyekkel könnyedén kiegészítheted fizetésedet, vagy akár vállalkozásként meg is élhetsz belőlük.

pexels-photo-3765120.jpeg

Tovább

Megérkezett az új ŠKODA Octavia Scout

Új OCTAVIA SCOUT modellváltozat is tartozik a ŠKODA OCTAVIA új nemzedékéhez. A robusztus kiegészítők, offroad-stílus, megnövelt szabadmagasság és összkerékhajtás jellemezte COMBI verzió sikertörténete 2007-ben vette kezdetét, s e vonásai a ŠKODA „bestsellerének” negyedik generációjában is felfedezhetők a modell kínálatában. A multifunkciós lifestyle-kombi érzelmekben gazdag formavilága mellett még elődjénél is több helyet kínál és kívánságra első ízben elsőkerékhajtással is kapható.

1-octavia_scout_2069_front_f2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása