Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

SUZUKI Swift: A környezettudatos kisautó

2020. január 26. - Antalfy Krisztina

Suzuki Swift GLX 1.2 Dualjet 5MT AllGrip Hybrid 12V // TESZT

A 2020-as autópiacon minden eddiginél hangsúlyosabb szerepet kap a környezettudatosság. Nagyon sok gyártó befürdött a mindenféle csaló szoftvereket tartalmazó dízelmotorokkal, így a benzines motoroké maradt a jövő. Így sok gyártó ki is vette a kínálatából a dízelmotorokat, így tett a Suzuki is. A benzines motorok viszont turbó nélkül eddig nem nyújtottak kellő dinamizmust a vásárlóknak. A Suzuki viszont most a Swift 1.2 literes benzinmotorját támogatta meg egy előremutató 12 Voltos akkumulátorral ellátott ISG generátoros lágy hybrid rendszerrel, amely ugyan nem kap zöld rendszámot, és nem tud teljesen elektromos módban haladni, de a fogyasztáscsökkentésben minden tekintetben hangsúlyos szerephez jut.

79519893_512295299496431_2297576399759736832_n.jpg

Tovább

Dolly Parton saját mémmel felrobbantotta fel a netet

A country koronázatlan királynője új mém kihívást hozott létre az interneten. A színész-énekesnő, aki vasárnap ünnepelte 74. születésnapját, négy különböző képet töltött fel magáról: Linkedin, Facebook, Instagram és Tinder profilokkal. Az Internet népe persze azonnal ráharapott a dologra, és nem sokkal később már amerikai hírességek is csatlakoztak a szórakozáshoz, és elkezdték feltölteni saját szociális média személyiségeiket. Szerintem nagyon mókás, próbáld ki te is!

funny-celebrities-social-media-memes-0.jpg

Tovább

SUZUKI Vitara: A tökéletesség határán

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet GLX 4WD 6AT PANORAMA // TESZT

Magyarország kedvenc autójából sosem elég. A Vitara kínálatának csúcsát képviselő napfénytetős, , bőr üléses, automata váltós kivitele járt Nálunk teszten gyönyörű tűzpiros színben. Bár már hamarosan érkezik az icipicit frissített hybrid verziójú kivitel, de annak piacra lépéséig hagyjuk magunkat lenyűgözni a jelenlegi csúcsmodellel.

73226660_2593766794023226_5986017157842136813_n.jpg

Tovább

Valóban ez lenne Jean Paul Gaultier utolsó divatbemutatója?

A kreatív provokátor, a megszállott munkamániás, a divat igazi fenegyereke már a 2020-as tavaszi kollekció bemutatója előtt pár nappal  jelezte, hogy az idei lesz a leghangosabb, és egyben az legutolsó Haute Couture show-ja. Nem mellesleg ez volt JPG karrierjének 50. évét ünneplő divatbemutatója is.
83521735_10157271922628043_5969249254261129216_o.jpg

Tovább

Így néznének ki ma a híres történelmi személyiségek

Gyerekkorom óta elbűvöl a történelem és a régészet. Számomra sosem volt egy száraz, unalmas tantárgy a történelem, épp ellenkezőleg. Imádtam hallgatni a múlt nagy eseményeiről szóló történeteket, és olvasni az egykor élt, híres történelmi személyekről. Kislányként gyakran elképzeltem, vajon milyen lenne élőben találkozni ezekkel a nagy emberekkel, vagy azon gondolkodtam, vajon hogy nézne ki ma Nagy Sándor, vagy Boleyn Anna.

heres-what-julius-caesar-others-would-look-like-today-5e2aa94b8d08f_880.jpg

Tovább

Lépj be a mindenmentes ételköltemények ínycsiklandó világába!

Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira aerobik megalkotója életében a legfontosabb szerepet a mozgás tölti be, emellett pontosan tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is. Ezért készített már több receptkönyvet, melyekben természetes alapanyagokból készült, szénhidrátcsökkentett ételek, finom desszertek találhatók. Ezúttal Kiss Enikővel, az All in - natural food alapítójával mindenmentes étkeket alkottak.

dsc_7509.jpg

Tovább

Így csempéssz ruhatáradba egy kis 2020-as divatot

Bár ebben a januári hidegben még elég nehéz elképzelni, hogy hamarosan beköszönt a jó idő, már most érdemes vetnünk egy pillantást a 2020-as tavaszi-nyári szezon legszebb divatirányzataira, melyek között lesznek nagy visszatérők és persze új kedvencek is. Ám mielőtt őrülten belevetnéd magad az üzletek online kínálatába, előbb nézz szét a gardróbodban, mert lehet épp egy rég elfeledett darabbal tudod kihozni a legtöbbet az öltözködésből!
feher_bluzt_13.jpg

Tovább

A megújult Lexus RX: Lehetne ennél is biztonságosabb?

A címben feltett kérdésre egy szóban megadható a válasz: aligha. A Lexus megújult európai csúcs SUV-ja, az új RX a Lexus Safety System + legújabb változatával felszerelve kerül forgalomba: ez egy integrált biztonsági csomag, amely minden eddiginél több aktív biztonsági és vezetősegítő rendszert tartalmaz, csökkentve a balesetek előfordulásának valószínűségét, illetve az elkerülhetetlen ütközések súlyosságát. Mindez, kiegészülve az ultraszilárd padlólemez és karosszéria elemekkel biztosítéka annak, hogy az új RX bemutatásával a kategória egyik-, ha nem a legbiztonságosabb modellje született.
lexus_rx_1_1.jpg

Tovább

Könyvajándékozással ünnepli 70. évét a Móra Kiadó

Az idén 70 éves Móra Kiadó több különleges programsorozattal ünnepli a kerek évfordulót. Januárban, a magyar kultúra napján indította útnak azt a kezdeményezést, melynek keretében 2020-ban minden hónapban egy magyarországi oktatási intézményt könyvcsomaggal ajándékoz meg. Az akció egész éves összértéke 500 000 Ft.

konyvajanlo_73.jpg

Tovább

Ősszel érkezik a TOYOTA YARIS legújabb generációja

Napjaink európai kisautó vásárlói a legigényesebbek közé tartoznak. Mozgalmas napjaikat rendszerint sűrű forgalommal terhelt, nagyvárosi környezetben élik, s ez napról napra egyre komolyabb kihívások elé állítja az autóvezetőket. Olyan autót szeretnének, amely egyszerre stílusos és praktikus. Legyen könnyen parkolható, mozogjon dinamikusan a városban, ugyanakkor hosszabb utazások alkalmával is biztosítson kényelmet.

uj_toyota_yaris_8.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása