Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami téged is boldoggá tehet

2020. szeptember 05. - Antalfy Krisztina

Apró örömök a mindennapokból

Megvan a pillanat, amikor január első heteiben még hatalmas lelkesedéssel, nagy tervekkel vágtál bele a 2020-as évbe, aztán hirtelen véget ért a nyár? A pandémia időszaka kellően feje tetejére állította az életünket, s bár nyárra visszakaptuk a várva-várt szabadságunkat, valami mégis hiányzott belőle. A #maradjotthon "kampány" miatt én is lelassultam, és sok tervet elengedtem, ugyanakkor ennek az időszaknak is megvolt a maga pozitív oldala. 

boldogsag_24.jpg

Tovább

Formatervezői őrségváltás a Peugeot-nál

Tíz meghatározó év után Matthias Hossann vette át a stafétabotot Gilles Vidaltól, a Peugeot vezető formatervezőjétől. Az ifjú utód legalább olyan emlékezetesen kezdte pályafutását, mint a márka jelenlegi arculatát gyakorlatilag egy személyben meghatározó kreatív szakember.

peugeot_406_coupe_31.jpeg

Tovább

AUGUSZTUSI kedvencek / nyár

Örömteli pillanatok #8

Szeretem az őszt, na meg a vele járó változásokat. Szeptember pedig maga a változás, sokunk örömére megkezdődött az új tanév, a legtöbb helyen visszaállt a hagyományos munkarend, végre kiszabadulhattunk a home office-ból, ledobhattunk a mackó nadrágot és újra belevethettük magunkat a hétköznapok forgatagába. A mögöttünk álló időszak persze senkinek sem volt könnyű, de talán megtanított minket egy kissé lelassulni, és újraértelmezni értékeinket: gyermekeink tanárait, a munkánkat, a hazatérés örömét egy hosszú nap végén, a rég elfeledett könyvek olvasgatását és a reggeli kávénk ízét, amit végre nem egyedül kell elfogyasztanunk, hisz ott vannak már mellettünk a kollégák és a barátok.

boldogsag_26.jpg

Tovább

Érkezik a vadonatúj Hyundai Tucson

A Hyundai Motor a mai napon közzétette a vadonatúj Tucson első képeit. A legfontosabb új formai részletek között említést érdemel a Hyundai jellegzetes lámpastruktúrájának legújabb evolúciója, a 'parametrikus rejtett világítás' technológia, valamint az a kettős elrendezésű vezetői környezet, amely ultramodern felhasználói élményre optimalizált, személyre szabott teret eredményez. A képek a Tucsonra jellemző merész, úttörő szemlélethez méltó, innovatív részletekről tanúskodnak.

all-new_hyundai_tucson_1.jpg

Tovább

10 stílusos összeállítás iskolakezdéshez

Kész, ennyi, nincs mit szépíteni, véget ért az idei nyár, s kezdetét vette egy újabb iskolai tanév. Ám a szeptember nem csupán a hideg időről, az esős reggelekről, vagy az undok iskolakezdésről szól - bár halkan megjegyzem, én imádtam suliba járni -, hanem a szuper összeállításokról is. Ennek fényében hoztam is az alábbi posztban néhány bájos, kényelmes, ugyanakkor divatos összeállítást. A képeket elnézve irigykedem, hogy az én időmben nem lehetett még ennyire színesen és vidáman öltözködni.
the_best_bath_time_essentials_5.jpg

Tovább

Mi lehet a közös egy LEXUS-ban és egy nyalókában?

A kérdésre a válasz egyszerűbb, és egyben meglepőbb, mint gondolnánk: a tökéletességre törekvés szellemisége. A luxusautók kedvelői körében közismert, hogy a világ vezető környezetbarát luxusautógyártója, a modelljeinek kézműves, prémium kidolgozottságáról, letisztult formavilágáról és legendás megbízhatóságáról, valamint az iparág legfejlettebb technológiai megoldásairól ismert Lexus modelljeinek kimagasló minősége és egyedülálló kivitelezése felett az úgynevezett takumi mesterek őrködnek, akik több évtizedes tapasztalatuknak, és a tökéletesség iránti elkötelezettségüknek hála szakterületük legelismertebb képviselőinek számítanak.

lexus_ls_kiriko_uveg_4.jpg

Tovább

Megvannak 2020 legjobb magyar mobillal készült fotói

Egy gyermek születésének megrázó pillanata, a néptánc iránti szeretet és egy spontán elkapott portréfotó is szerepel a Huawei Next Image mobilfotós versenyének magyar győztesei között. A nemzetközi megmérettetés hazai fordulójában több mint 5000 fényképből választották ki a 6 kategória legjobbjait. A győztes alkotásokat – hat híres magyar fotóművész alkotásával együtt – a budapesti World Press Photo (WPP) kísérő kiállításán a Magyar Nemzeti Múzeumban szeptember 24. és október 25. között a nagyközönség is megtekintheti. A magyar nyertesek emellett továbbra is versenyben vannak a Next Image 10 ezer dolláros (közel 3 millió forintos) nemzetközi fődíjáért.
storyteller_lovas_r_ka_unworldly6.jpg

Tovább

Így születik újjá Puerto Rico kávétermesztése a hurrikánok pusztítása után

Reviving Origins programjával segíti a sziget kávéágazatának újjáélesztését a Nespresso

A Nespresso reprezentatív kutatása* szerint a magyar fogyasztók kétharmada nem tudja elképzelni az életét kávé nélkül, pedig a klímaváltozás és a fenntartható gazdálkodás hiánya hosszú távon veszélyeztetheti a nagy múltú kávétermő területek fennmaradását. Az Irma és a Maria hurrikánok három éve elpusztították a Puerto Ricó-i kávéfarmok több mint 80 százalékát, veszélybe sodorva a helyi kávétermelő közösségek megélhetését.

cafe-2243594_960_720.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása