Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. október 10. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok

Úgy látom, hogy manapság egyre nehezebb boldognak lenni. A körülöttem lévő emberek bár hajtják a boldogságot, mégsem érzik magukat igazán boldognak. A járványhelyzet okozta változások, az állandó negatív hírek csak még jobban felzaklatják, és elkeserítik az embert. Mindez pedig nemcsak lelkileg, de fizikailag is megviselhet bárkit. S bár a melankólia múlandó, minden nap tennünk kell érte, hogy a rossz hangulat ne kezdje el uralni az életünket.

boldogsag_28.jpg

Tovább

Beértek a karantén időszak gyümölcsei // Kiállítás

Állítólag ha valami új tevékenységet 21 napon keresztül minden egyes nap megteszünk, az szokásunkká válik. Ezért talán nem túlzás azt állítani, hogy a koronavírus okozta jelentős változásokhoz az utóbbi pár hónap alatt bőven volt időnk hozzászokni - home office, távmunka, virtuális koncertek, miközben a közösségi érintkezés alapvető elemévé vált a maszkviselés. Ugyanakkor minden rosszban, születik valami jó is, ilyen pl. A karantén gyümölcsei című kiállítás, mely bebizonyítja számunkra, hogy egyes tervezők és alkotók számára a karantén időszaka sem a tétlenségről szólt.
120465964_1867117980096339_1301395408733037610_o.jpg

Tovább

Sentiments Couture 2021 tavasz-nyár

Íme a Szép remények álomszép kollekciója

Különleges évvel készült számunkra 2020. Neki köszönhetően egészen újszerű, eddig soha nem tapasztalt élményekkel gazdagodhattunk. A koronavírus-járvány ideje alatt sokunk home office-ba kényszerült, az otthoni életmód viszont magával hozta a megszokottól eltérő igényeket - átalakultak a vásárlási szokásaink, előtérbe kerültek a netes rendelések -, és a megszokott színházi előadások, koncertek, fesztiválok, sportesemények átkerültek a virtuális térbe, ami természetesen a divatvilágra is hatással volt.

sentiments-campaign_kristoftoth_02-1500x999.jpg

Tovább

Nyitott örömök: A Peugeot kabriók története

Kezdetben az összes automobil kabrió volt. Ezt a közhelyet mindenki ismeri, és mindenki rosszul tudja, hiszen a korai gépkocsik egyáltalán semmilyen védelmet nem nyújtottak a természet elemei ellen. Nem is volt rá szükség, hiszen a hőskorban leginkább érdekes (és félelmetes) mérnöki kísérletként, progresszív különcök játékszereként tekintettek az autóra, amit felesleges lett volna praktikus tartozékokkal felszerelni.

peugeot_403_cabrio_4.jpg

Tovább

10 tuti maxi szoknya őszre

Újra itt az ősz, sokunk kedvenc évszaka. S bár még teljes erővel tombol a vénasszonyok nyara, én már most kirámoltam a gardróbom teljes tartalmát, és a nyári emlékeimmel együtt eldobozoltam a lenge, nyári darabokat is. Nagyon vártam már az évnek ezt az időszakát, végre elővehetem kedvenc kötött ruháimat, kockás szoknyáimat, puha kardigánjaimat és az őszi színekben pompázó cipőimet. Rendrakás közben, a nagy ruhakupac alján azonban feltűnt egy smaragdzöld maxiszoknya. Nem is gondolkodtam rajta sokat, őt azonnal visszatettem a szekrénybe, hisz ezt a ruhadarabot még könnyedén felvehetem a hűvösebb őszi napokon. Mutatom is mivel!

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_8.jpg

Tovább

Magasabb fokozatba kapcsolt a Nespresso

A Nespresso újra bizonyítja elkötelezettségét az újrahasznosítás mellett: a Vélosophy nevű svéd életstílus-kerékpár márkával közösen megalkotta a RE:CYCLE nevű elegáns városi kerékpárt, amelyek újrahasznosított alumíniumkapszulák felhasználásával készülnek. Többek között ezzel a stílusos biciklivel mutatja be a márka az újrahasznosított alumíniumban rejlő lehetőségeket, ezzel is ösztönözve a kávérajongókat alumínium kapszuláik visszagyűjtésére és újrahasznosítására.
nespresso_colombia_small.JPG

Tovább

Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?

Az emberi kapcsolatok sokszor fájdalmasan összetettek. Érezhetünk igaz szerelmet a társunk iránt, ugyanakkor vágyhatunk valaki más ölelésére. Az elismert olasz kortárs író, Marco Missiroli Hűség című regényében épp ezt az érzékeny, sokszor szőnyeg alá sepert témát dolgozza fel. A könyv hatalmas nemzetközi sikernek örvend, már több mint 10 országban kiadták, elnyerte a legnemesebb olasz irodalmi elismerésnek számító Strega-díjat, és a Netflix minisorozatot készít a történetből.

photo-1563423378838-1c4ab570eeea.jpg

Tovább

Húszéves a MINI, a prémium kisautó-szegmens úttörője

Az újjászületett MINI két évtizeddel ezelőtt, 2000 szeptemberében ünnepelte világpremierjét a Párizsi Nemzetközi Autószalonon. A hagyományokkal átitatott brit márka sikeres felélesztése vadonatúj járműkategóriát teremtett, lefektetve a végtelenül sokszínű, folyamatosan fejlődő modellpaletta műszaki alapjait. Az első MINI Cooper volánjánál megtett utazás húszévnyi vezetési élmény emlékét hívja elő.

p90401372_highres_mini-generation-2-mk.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása