Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A vadonatúj FORD Kuga közel 30 százalékkal messzebbre jut egy liter üzemanyaggal

2020. február 23. - Antalfy Krisztina

A Ford ma bejelentette, hogy a vadonatúj Kuga SUV a kategória legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztási értékével büszkélkedhet majd: a modellcsalád átlagos fogyasztási értéke 28 százalékkal javul. A Kuga a Ford eddigi legszélesebb elektromos hajtási palettáját kínálja, hiszen az autó egyaránt megrendelhető mild, plug-in és full hibrid hajtáslánccal. A fejlett technológia mellett tovább tökéletesített aerodinamikai és tömegcsökkentési megoldások is segítenek, hogy az autó még takarékosabban működjön.

Tovább

Ez a hollywoodi fotóalbum olyan, mint egy időgép

Egy ismeretlen hölgy a múltból 

Régóta járok turkálókba, már akkor is ezeken a helyeken szereztem be a legegyedibb darabjaimat, amikor itthon még nem is voltak ennyire divatosak és elterjedtek a second hand üzletek. Nem azért szeretem, mert olcsóbban lehet hozzájutni ruhákhoz, kiegészítőkhöz, hanem azért, mert valóban egyedi és különleges darabokra lehet bukkanni kincsvadászat közben. A belgiumi Mortselben működő Opnieuw & Co használtruhabolt munkatársai épp egy ilyen egyedülálló kincsre bukkantak, amikor rátaláltak egy régi fotóalbumra, aminek képein egy idősebb nő pózol Hollywood leghíresebb csillagaival. De vajon ki volt ő?

bruce_willis.jpg

Tovább

5 dolog, ami boldoggá tehet

Apró örömök a mindennapokban

Jó lenne ha varázsütésre megváltoztathatnánk a szegénységet gazdagságra, a rosszat jóra, a hazugságokat igazságra, ám ezek a dolgok sajnos nem így működnek, a legtöbbször küzdenünk kell a céljainkért és önmagunkért. Az élet már csak ilyen, kihívások elé állít minket az utunk során, de rajtunk múlik, hogyan nézünk szembe velük és milyen irányba megyünk tovább. Jó vagy rossz a választás, döntéseink nagy mértékben irányítják életünket.

boldogsag_19.jpg

Tovább

Egyetlen applikáción a városi közlekedés közkedvelt formái

Február 17-től már mindenki számára elérhető, és a mobiltelefonra ingyenesen letölthető a MaaS4EU applikáció. A városi közlekedést segítő alkalmazás olyan uniós kísérleti projekt eredménye, amelyben Budapest két másik kiemelt európai nagyvárossal, Luxembourggal és Manchesterrel egyszerre vesz részt. Hazánk és a projektben részvevő szervezetek – a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató leánycégének, a Toll Service Zrt.-nek a vezetésével – meghatározó szerepet töltenek be az egységes európai közlekedési piac létrejöttét segítő nemzetközi kutatásfejlesztési programban.

photo-1468818461933-b1d79f62434e.jpg

Tovább

A LEXUS is jelen lesz a jövő kiállításán

A világ vezető környezetbarát luxusautómárkájából valódi életmódmárkává előlépő Lexus idén is jelen lesz a Milánói Dizájn Héten, a világ legnagyobb formatervezői szakkiállításán. Az autógyártó immár 13. éve vesz részt az eseményen, ahol idén a világhírű Loop.pH térformáló laboratórium alkotását állítja ki, bemutatva egy elektromos jövőt, ahol a közlekedés nem csupán a helyváltoztatást, hanem az érzékek kényeztetését is szolgálja.

lexus_electrified_mathias_gmachl_loop_4.jpg

Tovább

Jön a HONDA Limited Edition és Sport Line

Két új modellváltozattal bővül 2020-ban a Civic Type R család. A Limited Edition és Sport Line néven bemutatkozó újoncok a Type R GT műszaki alapjaira épülnek, de megjelenésüket és teljesítményüket illetően is mást stílust képviselnek, így még szélesebb rétegek számára lehet ideális a Honda többszörös díjnyertes hot hatch-e. A számos kis tömegű alkatrészekből felépülő Civic Type R Limited Edition minden idők legpuritánabb, egyszersmind legextrémebb Civic Type R-átirata, amit egyszerűbb beltér, fokozott menetdinamika és jellegzetesebb megjelenés különböztet meg társaitól.
civic_3cargroup_v2a_yellow_rv2_copy_lr.jpg

Tovább

A kávé és a zene tökéletes találkozása

A Nespresso a Midnight Music koncertsorozat támogatója

Hamisítatlan fúziós kulturális élmény várja a Budapesti Fesztiválzenekar Midnight Music sorozatán a zenekedvelő éjszakai baglyokat: különleges kávékoktéllal hegyezhetik ki érzékeiket az egyórás koncertélmény tökéletes élvezetéhez.
dsc_8860.jpg

Tovább

70 videóval emlékeznek Esterházy Péterre

Esterházy Péter április 14-én lenne hetvenéves. A Magvető Kiadó az évforduló alkalmából hetven videóval szeretne emlékezni rá: szerzőink és a kiadó munkatársai olyan általuk választott szövegrészleteket olvasnak fel, melyek személyesen sokat jelentenek számukra. A videók hetven napon át, egészen Esterházy Péter születésnapjáig kerülnek fel esténként a kiadó Facebook-oldalára, másnap pedig a YouTube-csatornájára.

photo-1522199780729-a356c844222a.jpg

Tovább

Így viseld a GARBÓT a nagy mínuszokban!

10 remek összeállítás a téli napokra

Néhány éve még nem tudtam volna elképzelni, hogy valaha is egy garbónál több lesz a ruhatáramban, nem szerettem, főleg a szűk, műszálas daraboktól menekültem. Aztán egyik télen szembe jött velem egy halványkék magasnyakú szépség és rájöttem, hogy nem is annyira utálatos ruhadarab a garbó, főleg ha megfelelő fazont és stílusunkhoz illő darabot választunk. 

feher_bluzt_15.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása