Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Lexus LC Convertible a legjobb kabrió az Egyesült Királyságban

2021. március 08. - Antalfy Krisztina

A tavaly ősztől már Magyarországon is rendelhető, és most tavasszal a hazai márkakereskedésekbe is megérkező Lexus LC 500 Convertible  egy héten belül a második fontos díjat nyerte el azzal, hogy az Egyesült Királyság 2021-es Év Autója díján kiérdemelte a legjobb nyitott autónak járó elismerést. Ezt a sikert előzte meg a közelmúltban megrendezett Világ Női Autója díjon elnyert Legjobb Luxusautó kategóriagyőzelem.
sds_1.png

Tovább

5 millió dollárral támogatja a női alkotókat a Netflix

A Netflix új kezdeményezésének köszönhetően a Netflix Alapítvány a Kreatív Egyenlőségért öt éven át, évente 20 millió dollárt fektet be a filmes alkotók, tehetségek felkutatására és támogatására világszerte. Ráadásul a közelgő Nőnap alkalmából különleges Netflix válogatás is készül, amely a Netflix lokalizált, magyar aloldaláról lesz elérhető telis-tele erős és inspiráló női karakterekkel és női alkotók munkáival.
2b99a160-cf51-11e9-91c6-0e9a31cd6234_rc.jpg

Tovább

A nőegyletektől a Facebook-csoportokig

A női közösségek erejét kutatta a Telenor

Karrier, hobbik, praktikák vagy anyaság: mi köti össze igazán a nőket 2021-ben? A nőnap történelme során mindig meghatározó jelentősége volt a női csoportoknak, közösségeknek, amelyek manapság egyre inkább átkerülnek az online térbe, szerepük azonban továbbra is változatlan: egymás támogatása és segítségnyújtás. Ez pedig a világjárvány alatt kiemelten fontos: a Telenor nemzetközi nőnap alkalmából készített kutatásából kiderült, hogy leggyakrabban a női csoportokban tanácskérés és inspiráció miatt aktívak a tagok. 
pexels-photo-4172967.jpeg

Tovább

Társadalmi mozgalom indul a pandémia okozta válság enyhítésére

Hiteles szakértők reflektálnak a koronavírus-járvány hatásaira 

Tudósok, művészek, sportolók, közgazdászok és vállalkozók csatlakoztak az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalomhoz, amely napjaink legégetőbb kérdéseiben kíván párbeszédet indítani és közös célok felállításával ígéretes jövőt építeni. Az első szakmai panelbeszélgetés témája a járványhelyzet utóhatásai lesznek társadalmunkra. 
photo-1504194921103-f8b80cadd5e4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása