Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nagy Katalin cárnő, aki szexmániás uralkodóként vonult be a köztudatba

2021. május 05. - Antalfy Krisztina

Öt titok az uralkodóról, amit eddig talán nem tudtál

Nagy Katalin cárnőt újra felfedezte magának az utókor: az extravagáns uralkodó életéről egymás után születnek a filmek és tévésorozatok. Budai Lotti író és Zubor Rozi újságíró Micsoda nők voltak című új podcastja azon hölgyek élettörténetének izgalmas részleteit fedi fel, akik komoly teljesítményt nyújtottak egy férfiak uralta világban. Katalint igaztalanul szexmániás uralkodóként tartja számon a közvélemény, pedig a férfi uralkodóknál aligha élt kicsapongóbb életet. A beszélgetésből az is kiderült, hogy miért volt Katalin az oltási kampányok egyik első reklámarca és még sok más titok!
mnv_podcast_nagykatalin.jpg

Tovább

Te építkezel vagy inkább felújítasz?

A magyarok felének fontos, hogy fenntartható otthont teremtsen

A zöld építési megoldásokat a lakosság 82 százaléka költségesnek tartja, mégis több mint felük számára hangsúlyos szempont a környezettudatosság építkezéskor, felújításkor – derül ki az újHÁZ Centrum legfrissebb reprezentatív kutatásából*. A hazai építőanyag-kereskedelmi hálózat felmérésében többek között arra is rávilágított, melyek a legnépszerűbb fenntartható építészeti-, illetve energetikai megoldások, mit gondolnak a magyarok azok anyagi megtérüléséről, mennyire tartják őket környezetbarátnak és tisztában vannak-e az ezekre lehívható állami támogatásokkal.
photo-1593604454703-20ecca9bb373.jpg

Tovább

Művészek alkottak virtuális utasteret a Lexus LF-Z Electrified tanulmányautóhoz

A Lexus közeljövőben debütáló akkumulátoros elektromos autóinak világába bepillantást engedő LF-Z Electrified tanulmányautó nem csupán a szaksajtót és az autók iránt rajongókat ihlette meg: a sikeres cipőtervező Salehe Bembury, a képzőművész Ondrej Zunka, illetve a He0nder Scheme divatmárka művészei különleges, alternatív virutális belteret rajzoltak az autóhoz a Lexus múltjára és hagyományaira reflektálva.
lexus_l_f_z_electrified_1.jpg

Tovább

Miért van szükséged egy tavaszi blézerre?

Nincs még blézered? Itt az ideje, hogy beszerezz egyet! 

Meggyőződésem, hogy minden nőnek szüksége van évszakonként legalább egy blézerre, amely sosem megy ki a divatból, sokféleképpen viselhető, tökéletesen illik minden alakra és még a leghétköznapibb összeállítást is stílusossá varázsolja. Ha rám hallgatsz, bátran szembe mész az aktuális korhangulattal, megfeledkezel végre azokról a sötét, komor árnyalatokról, és már csak azért is vidám, élénk színű darabokat választassz magadnak. Az alábbi posztban elhoztam néhány kifinomult, divatos szettet, melytől garantáltan jobb lesz a közérzeted, és ezáltal magabiztosabbá válsz.birthday_present_tips_collage_3.jpg

Tovább

Így támogatja a magyar terápiás kutyákat a Starbucks

Nagy segítség kiskutyáknak

A vállalat az „Öleld meg a kutyád!” világnap alkalmából, a közösségi médiában meghirdetett felhívására összesen 1884 poszt érkezett, amelynek eredményeképpen a világhírű kávézólánc 942.000 forint értékben adományoz terápiás fejlesztőeszközöket, kutyaeledelt, és étrend-kiegészítőket a Doktor Mancsok Alapítvány számára. A vállalat egész évben, különböző akciókkal segíti az alapítvány munkáját.
starbucks_drmancsok.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása