Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bemutatkozott a vadonatúj Lexus NX

2021. június 14. - Antalfy Krisztina

Világpremier Lexus módra! 

A prémium sláger crossover második generációjaként a vadonatúj NX új fejezetet nyit a Lexus számára, ugyanis külső és belső formatervével, valamint hajtásláncaival egyaránt új irányokba tart, beleértve a Lexus történelmének első plug-in hibrid elektromos hajtását. A továbbfejlesztett menetdinamika még élvezetesebb és közvetlenebb vezetési élményt kínál, az új generációs médiarendszerek és kapcsolódási lehetőségek pedig szorosabb köteléket fonnak a felhasználó és a jármű közé. Fejlett technológiák fokozzák a biztonságot, a kényelmet és a praktikumot.
800_lex-nxg-my22-0016-2.jpg

Tovább

Kipróbáltam a Laumar InstanTense Plus emelő hatású szérumot

Feszesebb bőr pillanatok alatt? Lehetséges!

Arcunk sajnos az idő múlásával veszít a rugalmasságából, feszességéből, emiatt bőrünk szép lassan megereszkedik, megjelennek az első redőcskék, apróbb ráncok, szarkalábak, és azok a fránya mosoly ráncok is egyre láthatóbbá válnak. S bár a mosoly ráncok életünk legboldogabb pillanatainak emlékei, az idő előrehaladtával ezek a barázdák inkább fáradtságot sugalló külsőt eredményeznek, mint üde, friss megjelenést. Így hát itt az ideje, hogy megtegyük ellenük az első lépést!
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_19.jpg

Tovább

Megérkezett az új Daalarna RUSH kapszulakollekció

A kevesebb több: minimalista esküvői ruhák az igényeidre szabva

Az új RUSH kapszulakollekció azért jött létre, hogy azok a menyasszonyok is megtalálják a stílusukhoz illő Daalarna ruhát, akik kis létszámú, minimalista stílusú esküvőben gondolkodnak. Az elmúlt időszak gyökeresen átalakította az esküvőket. Rengeteg pár kényszerült a nagy nap teljes újragondolására, és ennek hatására divatba jöttek a hagyományostól eltérő házasodási formák, például a mikroesküvők, a minimenyegzők, a folytatásos vagy a szöktetéses esküvők. Az új trendek a helyzet javulásával is velünk maradnak: egyre több pár helyezi az elvárások és hagyományok helyett a saját vágyaikra és személyiségükre a hangsúlyt. Sokan érzik úgy hogy egy meghittebb, minimalistább esküvő még inkább a lényegre összpontosít: arra, hogy két ember szerelemből örök hűséget esküszik egymásnak.
unnamed_105.jpg

Tovább

Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen

Erős Antónia lányával és a család olasz agarával, Eke Angéla a 14 éves Bambival, Rujder Vivien pedig egy terápiás „kölcsönkutyussal” vonult fel az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényén. A Kutyával a vörös szőnyegen program idén a Kutyával az Emberért Alapítványt támogatta, a helyszínen látványos divatshow nyűgözte le a kutyabarátokat.gomori_mate_andras_1024x683.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása