Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Ford mérnöknői szüleik példáját követve lelkesítik a jövő nemzedékeit

2021. június 23. - Antalfy Krisztina

Bár Carla Fernández de Liger még csak egy kétéves kislány, de ha a családi tradíciók tartósnak bizonyulnak, akkor belőle is mérnök lesz. Édesanyja, Nerea Fernández de Liger és férje, Carlos mindketten mérnökök, akik a Ford spanyolországi Valencia üzemében ismerték meg egymást, és máig is ott dolgoznak. Éppúgy, mint Nerea apja, José és anyja, Maria, aki az első női mérnökök egyike volt a spanyol autógyárban.
ai0rsimbbbuij92z6k3x.jpg

Tovább

Előrendelhető Paulo Coelho 2022-es naptára, Az egyszerűség

Egyszerűség – Naptár 2022

Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. Paulo Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője.
pexels-photo-2068159.jpeg

Tovább

Debrecenben is megnyílt a Pizza, Kávé, Világbéke a MINI együttműködésében

Az Észak-Olaszországban felbecsülhetetlen tapasztalatokat gyűjtő, majd Encsen Magyarország egyik legkedveltebb éttermét alapító Dudás testvárpár június elején Debrecenben nyitotta meg legújabb vendéglátóegységét, a Pizza, Kávé, Világbékét.
p90427359_lowres_pizza-kv-vilgbke-gas.jpg

Tovább

Így viselhetjük nyáron a RÖVIDNADRÁGOT

Merjük néha bevállalni...

Valahogy sosem voltam az a forrónadrágos lány, és ahogy teltek az évek, úgy távolodtam el szép lassan a rövidnadrágok polcaitól. Aztán jött a nagy áttörés, amikor pár héttel ezelőtt szembe jött velem egy magasított derekú, bőszárú, széles övvel rendelkező, szafari jellegű szépség. A színe, az anyaga, a mérete egyszerűen úgy volt tökéletes ahogy volt, hisz ott takart ahol kellett, na és ott emelt ki részleteket ahol kellett. nevtelen_56.png

Tovább
süti beállítások módosítása