Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkeztek a General Press Könyvkiadó júliusi újdonságai

2021. július 07. - Antalfy Krisztina

Remek olvasnivalók forró nyári napokra

A nyár közepén járva hoztam számodra néhány hangulatos és izgalmas olvasnivalót, amelyekkel bármikor leülhetsz egy árnyékot adó fa alá, a hűs vízpartra, vagy épp kedvenc kávézód csöndes kis szegletébe, és átadhatod magadat az olvasás élményének. Kattints hát bátran, olvass bele és válogass kedvedre a General Press Könyvkiadó újdonságaiból!
photo-1529016912215-a4c95c80d1dc_2.jpg

Tovább

P&G - Olimpia: támogatás az amatőr úszóiskoláknak

Támogasd Te is a gyermekúszást!

A Procter&Gamble összefogott Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes úszónővel, és országos programot indít a világjárvány miatt a működésüket hosszú időre szüneteltetni kényszerült és így a megszűnés határán álló amatőr, gyermekek oktatására szakosodott úszóiskolák támogatására.photo-1536331568701-0b15cbb1a918.jpg

Tovább

Válogass kedvedre a Menő Könyvek júliusi újdonságaiból

A fiúk hülyék… a lányok is. Legalábbis kamaszkorban mindenki így érzi. A népszerű ifjúsági szerző, Yvonne Struck új könyvében egy igencsak zűrös anya-lánya kapcsolatról és apró-cseprő szerelmi bajokról ír. Sokkal nagyobb gondja van A szememet nézd! főhősének, szó szerint: a legszívesebben elbújna, hogy végre ne mindenki a mellét bámulja. Laura Zimmermann könyve egy tabunak számító témáról szól, Nyáry Luca fordításában.
pexels-photo-4640846.jpeg

Tovább

Az éjszaka, amikor minden a repülésről szól

Július 9-10. A Repülőtér éjszakája

Látványos hangártúrák, hangulatos reptérlátogatások, fényárban úszó pilótafülkék, izgalmas talkshow, különleges földi járművek, rendhagyó bemutatók várják a látogatókat július 9-én délutántól hajnalig, valamint július 10-én reggeltől estig az Aeropark repülőmúzeumban.
pexels-photo-1310501.jpeg

Tovább

Íme az új BMW 2-es Coupé

A BMW új fejezetet nyit sportos kompakt modelljei több évtizede íródó sikertörténetében, a rendkívül népszerű szegmens prémium csúcsán állítva fel a márka által fémjelzett, abszolút vezetési élmény új mércéjét. Az új BMW 2-es Coupé a sportosság mérnökien precíz, összpontosított formáját testesíti meg, egy olyan járműkoncepcióba csomagolva, amelynek középpontjában elsősorban a kihegyezett menetdinamika, az atletikus kisugárzás, az erőteljes motorpaletta és a kifinomult futómű-technológia áll.p90428487_highres_the-all-new-bmw-m240.jpg

Tovább

Gőzerővel szervezik a nászutakat a magyarok

Az 5,5 millió beoltott utáni könnyítések miatt az utolsó akadály is elgördült itthon a nagy, akár 400 fős esküvők szervezése elől. A házasulandó párok nem csak a rendezvényhelyszínek naptárait töltik meg, hanem hatalmas hajrában kezdik szervezni a nászutjaikat is. Az egyik kedvelt egzotikus nászutas helyszínen, Tenerifén dolgozó vállalkozó például már alig győzi a házasulandóknak szóló árajánlatok írását.
photo-1615039666077-9fc175bdcd11.jpg

Tovább

Volkswagen Kék Innovációs Különdíjat kapott Karikó Katalin

Idén is sor került a Volkswagen és a Menedzserek Országos Szövetsége által alapított Kék Innovációs Különdíj nyertesének kihirdetésére. Ezúttal olyan vezető érdemelte ki a díjat, akire nem csak a Volkswagen, de az egész ország is büszke lehet: Karikó Katalin, a BioNTech alelnöke kapott különdíjat július harmadikán, a Szövetség által szervezett ünnepségen.
kariko_katalin.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása