Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a BMW Group Magyarország és a Magyar Állami Operaház első közös imázsfotózása

2021. augusztus 02. - Antalfy Krisztina

A BMW Group Magyarország és a Magyar Állami Operaház immár hatéves közös múltra tekinthet vissza, együttműködésük sikerét számtalan bemutató és különleges esemény övezi. Az egymást erősítő márkák ezúttal, és az együttműködésük történetében először, nagyszabású imázsfotózást szerveztek.
p90432049_lowres_bmw-photos-shooting-.jpg

Tovább

Percenként változó kiállítás nyílik a Balatonnál

Senki nem tudhatja majd előre, hogy meddig lehet a pillanatnyi vizuális élmény részese.

2021. augusztus 2. és szeptember 12. között a tihanyi Rege Galériában lesz megtekinthető a hazánkban egyedülálló The Frame digitális fotóművészeti kiállítás. A Bánhalmi Norbert fotóművész által megálmodott tárlat öt elismert művész életpályájának kiemelt alkotásait mutatja majd be egyedi módon. Egy állandóan változó világ leképezése ez a kiállítás: a kihelyezett digitális képkereteken random időintervallumonként cserélődnek majd a felvételek, így minden látogatónak más és más vizuális élményben lehet része.
pexels-photo-3778141.jpeg

Tovább

Megérkezett a Gucci film várva várt előzetese

Még csak alig pár napja került nyilvánosságra az új Gucci-film előzetese, a közösségi média máris megelőlegezte a legrangosabb díjakat Ridley Scott ősszel debütáló mozijának. Az Egyesült Államokban november 24-én kerül a mozikba a House of Gucci, az amerikai életrajzi-bűnügyi film, mely  Maurizio Gucci olasz üzletember, a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolását, valamint a tragédia következményeit mutatja be. A gyilkosság megszervezése állítólag Gucci egykori felesége, Patrizia Reggiani nevéhez fűződik. A Fekete Özvegynek becézett nőt Lady Gaga alakítja, míg Gucci bőrébe a Star Wars-sorozatból már jól ismert Adam Driver bújik.house-of-gucci-2021.png

Tovább
süti beállítások módosítása