Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Öltsd magadra az égbolt legszebb jelképeit a THOMAS SABO-val

2021. szeptember 13. - Antalfy Krisztina

THOMAS SABO Sterling Silver Magic Stars

A csillagok és az égbolt jelképei ihlették a THOMAS SABO bemutatja a 2021-es őszi/téli ünnepekre szánt kollekcióját. A THOMAS SABO a kozmosz misztikáját, a remény és a boldogság időtlen szimbolizmusát ünnepli az egyedülálló csillag és Hold design több mint 30 újdonságával.
thomas_sabo_sterling_silver_winter_21_3.jpg

Tovább

Itt az új Lexus RX Special Edition

A Lexus RX prémium SUV kínálatában korlátozott ideig elérhető új modellváltozat a sportos megjelenésre helyezi a hangsúlyt. Az új kivitel fekete külső kiegészítőkkel és 20 colos, sötét árnyalatú könnyűfém keréktárcsákkal hívja fel magára a figyelmet. Az utastér rögtön felismerhető elemei közül kiemelkednek a puha tapintású, fekete és hamufehér színben pompázó bőrkárpitok és a Sumi fekete diófa betétek. A magas felszereltség részeként vezeték nélküli telefontöltő, láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó, 12,3 colos érintőképernyős multimédiás és navigációs rendszer, valamint 12 hangszórós prémium audiorendszer is jár az új modellváltozathoz.
lexus_rx_special_edition_2.jpg

Tovább

A CUPRA bemutatja Tavascan Extreme E Concept modelljét

CUPRA Tavascan Extreme E Concept modelljébe örökíti tovább génjeit a CUPRA. A tisztán elektromos hajtásrendszerű versenyterepjáró a márka Extreme E kalandjának következő állomása, egyben kitekintés a jövőbeni sorozatgyártású CUPRA Tavascan formai nyelvezetére. Utóbbi a márka immár második száz százalékban elektromos modellje, Barcelonában tervezik, illetve fejlesztik, s 2024-ben érkezik az európai és a tengerentúli piacokra.tavascan-extreme-e-concept_03_hq.jpg

Tovább

Közös kollekciót dob piacra Iris Apfel és a H&M

Iris Apfel augusztus 29-én ünnepelte 100. születésnapját, és hát mi mással is ünnepelte volna ezt a kerek évfordulót, mint egy közös kollekcióval a H&M-mel? A stílusikon legújabb együttműködésében hozza a tőle megszokott vagány és excentrikus stílust, ahogy ő mondja: „Minél színesebb és nagyobb, annál jobb!".iris-apfel-hm-1.jpg

Tovább

Ki ne hagyd az új Broadway musical ősbemutatóját

Üdvözöllek a reneszánszban, ebben a színes forgatagban, a Valami bűzlik világában. Ezúttal a Grammy díjas zeneszerző Wayne Kirkpatrick és a sikeres szerző páros Karey Kirkpatrick és John O’Farell kalauzol el Téged a XVI. századi Angliába. A kritikusok és nézők által is kedvelt, a Time Out New York szerint az elmúlt négyszáz év legviccesebb musicaljének lesz a bemutatója. Válts hát jegyet még ma a Valami bűzlik…-re!

Tovább
süti beállítások módosítása