Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így teremts pillanatok alatt karácsonyi hangulatot otthonodban

2021. december 08. - Antalfy Krisztina

Varázslatos kiegészítők a BIANO-tól

Az ünnepekre való készülődést nem lehet elég korán kezdeni. Megpróbálhatjuk eltolni, az utolsó pillanatra hagyni, ám az üzleteknek köszönhetően már mindenhol ott bujkál a karácsony szelleme. Elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb fejest ne ugorjunk a koszorúk, fényfüzérek, a csillogó kirakatok, a mézeskalács illatú utcák és az ünnepi dekorációk kavalkádjába. Ám mielőtt felvásárolnád a boltok teljes kínálatát, hoztunk neked néhány hasznos tippet, amivel könnyedén meghitté varázsolhatod otthonod.
manzara_1.jpg

Tovább

IdealBody® néven folytatja a Turbó Diéta

Találd meg Te is az ideális formád! - A kiegyensúlyozottság nem a centiken múlik

A KSH adatai szerint[1] Magyarországon a felnőtt lakosság 60 százaléka túlsúlyos vagy elhízott és ezen a járványhelyzet sem segített. Hazánkban központi téma a súlykérdés, a diéta hátterében azonban az egészségügyi és lelki problémák mellett sokszor társadalmi elvárások állnak. De vajon tényleg a centiktől és a kilóktól függ, hogy ki, mennyire találja meg az egyensúlyt az életében és éri el az ideális formát?
idealbody.jpg

Tovább

Élményközpontú kortárs ázsiai fúziós konyha nyílt Budapesten

December elején újgenerációs, ázsiai fúziós étterem nyílik Budapest központjában, egész estés programot kínálva a csúcsminőségű gasztronómiai élményre és szórakozásra vágyóknak. Modern, dinamikus, prémium - így jellemezhető leginkább a főváros legújabb, csúcskategóriás étterme, a YAMA, amely december elejétől igazi páratlan gasztronómiai utazást és kompromisszummentes kikapcsolódási élményt kínál az odalátogatóknak. A tulajdonosok célja az volt, hogy a világ számos pontján szerzett tapasztalataikat Budapesten ötvözzék, és új szemlélettel, az éttermi élményt középpontba helyezve mutassák be, hogy hogyan válik a gasztronómia, kortárs művészetté.yama-107.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása