Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A JAGUAR Classic bemutatja az E-Type 60 kollekciót

2021. március 12. - Antalfy Krisztina

A Jaguar Classic hat, egymáshoz illő E-typepárossal ünnepli az emblematikus sportautó 60. születésnapját 2021-ben. Elkészült az ’E-type 60’ kollekció első két autója, illetve a cég bemutatta a 12 szakszerűen és autentikusan felújított, 3,8 literes E-type műszaki specifikációját is.e-type_f-type_2.jpg

Tovább

Bezártság ellen nyiss ki egy könyvet

Újabb korlátozások árnyékolják be a ragyogó tavaszt. Ám egy olvasó ember számára még a bezártság sem jelent börtönt, hiszen szárnyaló fantáziája kimenekíti őt onnan. Íme néhány újdonság a 21. Század Kiadó kínálatából, melyeket olvasva a lélek szabadon szárnyalhat, mert erőt és inspirációt nyer belőlük. Vagyis következzenek kora tavaszi regényeink és ismeretterjesztő köteteink!
pexels-photo-4022187.jpeg

Tovább

Ha március, akkor Vegyél tavaszit!

Online vásárral folytatódik a #vegyélhazait kezdeményezés

Online vásár indult a lezárás idejére, a Vegyél tavaszit! digitális felületén hazai vállalkozók mutatják be termékeiket, az érdeklődők pedig számos kategóriában válogathatnak közülük. Gyantába zárt kincsekből készült ékszerek? Drótból gyártott kézműves fülbevalók? Limitált szériás magyar prémium táskabrand? „Úriemberdoboz” egyedi felújított órával? Menő házi faliszőnyegek klasszikus technikával? Igen, ezek mind szembejönnek a kínálatban. Az akció a #vegyélhazait kezdeményezés második eseménye, az első, „pilot” verziót adventkor rendezték meg.
86250_small.jpg

Tovább

Így viseld tavasszal a PÖTTYÖKET!

Szeretem a nőies, elegáns ruhákat, melyek egy röpke mozdulattal képesek átalakítani a női test sziluettjét és kihangsúlyozni viselőjének egyedi stílusát. Bár az utóbbi időben kényszer pihenőre küldtük kedvenc szettjeinket, és inkább a kényelmes, lezser darabok kerültek előtérbe, melyek megfelelnek a jelenlegi karantén helyzetnek, hiszem, hogy eljön még az ideje a ragyogó színeknek, a díszes kiegészítőknek, a mintás anyagoknak és a változatos, kívánatos ruháknak, melyek magabiztosságot kölcsönöznek viselőjüknek.  birthday_present_tips_collage_1.jpg

Tovább

Max Factor arcmaszk barát sminkújdonságok // TESZT

Ezekkel sminkelj a maszk alá!

A hiúság a találékonyság szülőanyja. Bár a jelenlegi karantén helyzet és a kötelező maszkviselés miatt kissé alábbhagyott a sminkelési kedv, a szépség továbbra is fontos szempont maradt. És maszkviselés ide vagy oda, még ilyenkor sem veheti el semmi egy nő kedvét attól, hogy kifejezze nőiességet, egyéniségét és szépségét. Ehhez azonban nem árt, ha ezúttal horzsolásálló, maszk barát kozmetikumokat választunk magunknak. Az alábbiakban elhoztam számodra a Max Factor legújabb sminktermékeit, melyek tökéletesen fenn maradnak arcmaszk viselése közben is.
white_paper_photo_delicate_life_quote_facebook_post_13.jpg

Tovább

A Lexus LC Convertible a legjobb kabrió az Egyesült Királyságban

A tavaly ősztől már Magyarországon is rendelhető, és most tavasszal a hazai márkakereskedésekbe is megérkező Lexus LC 500 Convertible  egy héten belül a második fontos díjat nyerte el azzal, hogy az Egyesült Királyság 2021-es Év Autója díján kiérdemelte a legjobb nyitott autónak járó elismerést. Ezt a sikert előzte meg a közelmúltban megrendezett Világ Női Autója díjon elnyert Legjobb Luxusautó kategóriagyőzelem.
sds_1.png

Tovább

5 millió dollárral támogatja a női alkotókat a Netflix

A Netflix új kezdeményezésének köszönhetően a Netflix Alapítvány a Kreatív Egyenlőségért öt éven át, évente 20 millió dollárt fektet be a filmes alkotók, tehetségek felkutatására és támogatására világszerte. Ráadásul a közelgő Nőnap alkalmából különleges Netflix válogatás is készül, amely a Netflix lokalizált, magyar aloldaláról lesz elérhető telis-tele erős és inspiráló női karakterekkel és női alkotók munkáival.
2b99a160-cf51-11e9-91c6-0e9a31cd6234_rc.jpg

Tovább

A nőegyletektől a Facebook-csoportokig

A női közösségek erejét kutatta a Telenor

Karrier, hobbik, praktikák vagy anyaság: mi köti össze igazán a nőket 2021-ben? A nőnap történelme során mindig meghatározó jelentősége volt a női csoportoknak, közösségeknek, amelyek manapság egyre inkább átkerülnek az online térbe, szerepük azonban továbbra is változatlan: egymás támogatása és segítségnyújtás. Ez pedig a világjárvány alatt kiemelten fontos: a Telenor nemzetközi nőnap alkalmából készített kutatásából kiderült, hogy leggyakrabban a női csoportokban tanácskérés és inspiráció miatt aktívak a tagok. 
pexels-photo-4172967.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása