Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nézz bele Enyedi Ildikó új filmjébe

2021. július 01. - Antalfy Krisztina

Elkészült A feleségem története előzetese

Elkészült az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története előzetese. A szenvedély labirintusába invitáló fordulatos, sodró tempójú film férfi főszereplője Gijs Naber holland színész, női főszereplője pedig a világhírű Léa Seydoux. A feleségem története világpremierje július 14-én Cannes-ban, a világ legnagyobb presztízsű, A-kategóriás filmfesztiváljának versenyprogramjában lesz. Enyedi Ildikó filmjét szeptember 23-ától vetítik a hazai mozik a Mozinet forgalmazásában. 
4jnwl4yw.jpeg

Tovább

10.000 megrendelésnél jár az új Nissan Qashqai Európában

A Nissan vadonatúj Qashqai Crossovere még épp csak, hogy megjelent a bemutatótermekben, de a vásárlói megrendelések már meghaladták a 10.000 darabot Európában. A Nissan ikonikus Crossoverének harmadik generációja februárban került bemutatásra és most érkezik az európai kereskedésekhez. A Nissan gondosan kivitelezett bevezető stratégiájának köszönhetően a vásárlók már virtuálisan megismerhették a Qashqai új platformját, fejlett elektromosított hajtáslánc-opcióit, valamint kényelmi és biztonsági tulajdonságait.
uj_nissan_qashqai_1.jpg

Tovább

Hamarosan mozikban az új magyar romantikus vígjáték

Véget ért a Nagykarácsony forgatása

Befejeződött Tiszeker Dániel új alkotása, a NAGYKARÁCSONY forgatása. A januárban indult 41 napos munka a járvány miatt a márciusra tervezetthez képest végül most ért véget. A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő romantikus vígjáték forgatásában 30 hivatásos tűzoltó és több mint 60 színész – köztük 22 gyerekszereplő – vett részt. A mozivásznon többek között olyan nagyszerű művészeket láthat majd a közönség, mint Ötvös András, Zsigmond Emőke, Scherer Péter, Pokorny Lia, Rujder Vivien, Szabó Kimmel Tamás, Csuja Imre és Szerednyey Béla. A film a tervek szerint november 25-én kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.
tiszekerd_zsemoke_oandrascopyright_erd_lyi_g_bor_kisebb.jpg

Tovább

Az ellaposodott szeretkezésről szól a világhírű párterapeuta könyve

A „Szeretkezés fogságban” népszerűségét növelhette az elmúlt másfél év bezártsága

Könyvesboltokba került a világhírű párterapeuta, Esther Perel nagysikerű könyve a „Szeretkezés fogságban”. A szerző górcső alá veszi a megszokás és a vágy közötti összefüggéseket, és arra keresi a választ, hogy hogyan vágyjunk arra, ami a miénk?photo-1592399668789-6432393d5761.jpg

Tovább

Ezeket fogyaszd, hogy fokozni tudd a kollagén-termelést!

Collagen Joints & Beauty: Ránctalanítás felső fokon

Fáradt vagyok, kimerül és gyakran ingerült. Az elmúlt közel másfél év, a covid-feszültség, az állandó bizonytalanság, a sok negativitás, amit magam körül tapasztaltam, akarva-akaratlanul is megbélyegezte a lelkemet. Valamiért mindig a rossz dolgok hagynak mélyebb nyomot az emberben. De ebből elég! Itt a nyár, a várva várt napsütés, a vakáció és mindaz a sok kollagénban gazdag finomság, amit ha rendszeresen fogyasztasz, kisimulnak a ráncaid és megnyugszik a lelked.pexels-photo-6476119.jpeg

Tovább

Így viselhetjük a nyár nagy kedvencét, a LENVÁSZONT!

Ebben tuti kibírod a kánikulát...

Ahogy odakint a hőmérséklet trópusi magasságokig emelkedik, úgy vágyunk egyre jobban a szabadságra, a víz közelségére, a hűsítő italokra és arra, hogy minél kevesebb ruha legyen rajtunk. A legkényelmesebb öltözék talán ebben a nagy melegben a fürdőruhánk lenne, ami azért nem túl ideális választás a hétköznapokban. Ám addig is, amíg újra belebújhatsz kedvenc bikinidbe, hoztam számodra néhány remek lenből készült összeállítást, amely kánikula idején is megállja a helyét.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_21.jpg

Tovább

A legtöbbet utazott magyar újra mesél

Földvári András: Ez az én világom

Földvári András, Magyarország legviláglátottabb embere Elmentem világgá! című kötete után újra mesél. 2020 egyik legnagyobb könyvsikerének szerzője Ez az én világom című könyvében újabb kalandjait osztja meg az olvasókkal a világ minden tájáról. E kötet azonban most egy kicsit többet és mást is nyújt: az élmények és színes történemi érdekességek mellett fontos szerephez jutnak benne azok az emberek, akik felejthetetlen élménnyé varázsolták a magyar világjáró utazásait. Barátai, útitársai nemcsak arra tanították életfilozófiájukkal a bolygó magyart, hogy a világ színes és érdekes, hanem azt is megmutatták neki, hogy az minden ellenkező híreszteléssel szemben jó is. Ebbe a világba hív a szerző mindenkit, aki képzeletben vagy akár valóságosan is útra kelne vele.
pexels-photo-7903156.jpeg

Tovább

Újra vízre szállnak a női versenyzők a Balatonon

Már csak néhány hét, és indul a 4Ladies Cup-Hungary 2021

Idén, immár második alkalommal, július utolsó hétvégéjén rendezik meg a 4Ladies Cup-Hungary-t, azaz a csak női résztvevőknek szóló nemzetközi, nagyhajós pályaversenyt Magyarországon.4ladies_cup-hungary9.jpg

Tovább

Megérkeztek a VAGHEGGI nyári újdonságai

Bőrünk az elsődleges védelmi vonalunk, mely évszaktól függően is számos környezeti hatásnak van kitéve. Az elmúlt időszakban talán kevesebbet jártunk a szabadban, de a nyár beköszöntével egyre inkább vágyunk erre és így bőrünk is fokozottabban van kitéve a napsugárzásnak és más hatásoknak is. Az elmúlt időszak a szervezetünk számára is megnehezíthette az alkalmazkodást, így érdemes fokozatosan hozzászoktatni bőrünket és hajunkat az új körülményekhez. Ebben nyújtanak segítséget a VAGHEGGI most debütáló újdonságai, a selymes testolajak.
nyar.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása