Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megnyílt a marcipán illatú Szamos Cafe

2016. június 12. - Antalfy Krisztina

A Szamos Cafe több mint cukrászda, aki belép az ajtón megérti. Letisztult, modern elegancia. Minden mindennel összhangban. A stílus merőben más, mint az eddigi Szamos üzletekben. Sass Géza belsőépítész és Szamos Gabriella látásmódját tükrözi az egész környezet.

fotorcreateddsd_5.jpg

 

Tovább

Ilyen az, amikor a meggyből kihozod a legjobbat

Máris nem savanyú a meggyszezon

Imádom a nyári gyümölcsöket, a málnát, az epret, a cseresznyét és az áfonyát, képes vagyok egy ültömben több kilónyit is befalni ezekből a finomságokból. A meggyet azonban önmagában nem annyira kedvelem, néha túl apró, de mindig nagyon savanyú. Így a legjobb dolog, amit tehetek vele - ha már kapok két kilót belőle a szomszéd Ilonka nénitől - hogy kimagozom és belesütöm egy finom sütibe.

photocatcfdxc_1.jpg

Tovább

VAN GRAAF 2016/2017-es őszi-téli trendek

Már most gondolj a hűvösebb napokra!

Milyen is az ember lánya, télen alig várjuk, hogy újra lenge ruhákba, pántos szandálokba bújhassunk, majd miután beköszöntenek a forró hónapok, máris a meleg ponchók, a stílusos kiskabátok és a finom gyapjú pulóverek felé kacsingatunk. Amennyiben már te is kíváncsian fürkészed az idei őszi-téli szezon divatját, ajánlom figyelmedbe a
VAN GRAAF színes kínálatát, amiben tuti nem fogsz csalódni, amennyiben szereted a sportos, letisztult, mégis nőies, és játékosan elegáns darabokat. És ami a legjobb, idén a pasik is megtalálják majd a kedvenceiket, ami nem hiányozhat a gardróbjukból.

silent_luxury.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Számodra mit jelent az otthon? Nekem mindazt a helyet ahova jó hazatérni, ahol összekoszolhatom a konyhát főzés közben, ahol felszabadultan járkálhatok napközben is kócos hajjal, ahol van a wifi, ahol a szomszéd megkérdezi, hogy vagyok és reggel visszaköszön, ahol eldobozolom a téli ruháimat, ahova örömmel térek haza egy szuper nyaralás végén és ahol érzem nagymamám meggyes pitéjének az illatát. Emlékek tömkelege tört rám ezen a héten, így ez a bejegyzés elég szentimentálissá sikerült.

fotorcreatedrwe.jpg

Tovább

Ha nyár, akkor lángos! Ha lángos, akkor Vénusz

Magyarország legjobb lángosozóját keresi a Vénusz

Kedvenc lángosozó a Balaton parton vagy éppen egy budapesti strandon, esetleg egy nyüzsgő piacon az ország bármely pontján? A Vénusz Lángos Voks oldal segítségével mindenki megtalálhatja, hol érdemes ezt a magyar street food klasszikust megkóstolni. Már ötödik alkalommal hirdeti meg a Vénusz - a finom lángosok elengedhetetlen hozzávalója - az országos lángosversenyt. Idén a teljes szavazási platform megújul és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözik, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni és szavazni rájuk, valamint a lángosozók is egyszerűbben nevezhetik lángossütőjüket.

sbt_2731.JPG

Tovább

Idenézz, megérkezett a Calzedonia férfiaknak szóló Beachwear kollekciója!

A nyári hangulat fokozásához ínyenc hamburger és vitaminokban gazdag koktélminták kerülnek főszerepbe, a szuper vidám bicikli és kamera motívumok pedig egyenesen a sráckorba repítenek vissza. Landolj a Marson a barátságos, világoszöld, rajzfilmből előlépett idegenek között!

fotorcreateddvf.jpg

Tovább

Új taggal bővül a Nespress kínálata

Helló Nespresso Envivo Lungo!

A Nespresso kávészakértői új kávéőrleményt alkottak meg, amely immár a 24. Grand Cru-ként került be az állandó kínálatba. Az intenzív ízvilágú Envivo Lungo megalkotásakor azt tartották szem előtt, hogy a világ kávérajongói minél hosszabban élvezhessék a reggeli kávé frissítő pillanatait. Az új Lungo különlegesség június elejétől érhető el a választékban.

27557812325_36ba1d22c0_z.jpg

Tovább

10 dolog, ami nem hiányozhat egy női táskából

És Neked mi van a táskádban?

Egy női táskában szinte bármi megtalálható, a fésűtől kezdve a balerina cipőn át, a parfümig, a többi okos kütyüről, slusszkulcsról, na meg a pasink cuccairól már nem is beszélve. De vajon mekkora az ideális táska, és mi kell alapvetően benne legyen, hogy minden helyzetben kivágjuk magunkat?

28109ccf366cea169d65612aeebf680b.jpg

Tovább

Interjú: Kovács Nórával, íróval

"Az Égi Dallamok egy égi segítség lehet bárki számára..."

Néhány hónappal ezelőtt kezembe került egy könyv, ami tele volt élettel, örömmel, szavai pedig megnyugtattak és feltöltöttek. Az Égi dallamok olyannyira megtetszett, hogy szerettem volna, ha a blogomon is bemutathatom az íróját, Kovács Nórát. A beszélgetés nagyon kellemes volt, de mindig nagyon könnyű egy hozzám hasonló emberrel beszélgetni, akinek épp annyira szenvedélye az írás, mint nekem.

13390799_1076703969039993_1729624736_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása