Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ennyire fergeteges volt az idei Tezenis Show!

2017. április 09. - Antalfy Krisztina

TEZENIS NYÁR 2017- Fehérnemű és Fürdőruha Kollekció bemutató

Április 4-én a Calzedonia Csoport auditóriuma fénnyel elárasztott sivataggá alakult át - a Tezenis nyári divatbemutatója egy nemzetközi fesztivál hangulatát idézte fel, a bemutatón egy hazai sztárvendég, Rubint Rella is részt vett.

img_9696.jpg

Tovább

KATTI ZOÓB FASHION SHOW a Tavaszi Fesztivál kifutóján

A Katti Zoób Divatház idén is varázslatos kollekcióval vonult fel a Tavaszi Fesztivál kifutóján – a Ház legújabb különleges képzőművészeti üzenete a kiegyezés kori öltözékelemek egyedülálló, modern újraértelmezéséből született. A nemzetközi trendekkel is párhuzamot teremtő, kortárs öltözéksor sorsfordító történelmi pillanatról emlékezik meg, így a múltat és jelent egyesítő ruhák még erősebb divatüzeneteket közvetítenek.
fotorcreated_437.jpg

Tovább

KATTI ZOÓB FASHION SHOW

A Katti Zoób Divatház idén is varázslatos kollekcióval vonult fel a Tavaszi Fesztivál kifutóján – a Ház legújabb különleges képzőművészeti üzenete a kiegyezés kori öltözékelemek egyedülálló, modern újraértelmezéséből született. A nemzetközi trendekkel is párhuzamot teremtő, kortárs öltözéksor sorsfordító történelmi pillanatról emlékezik meg, így a múltat és jelent egyesítő ruhák még erősebb divatüzeneteket közvetítenek.

fotorcreated_435.jpg

Tovább

Just Like Sharon Stone

Avagy fehér blézer a szürke hétköznapokra

Néhány éve még el sem tudtam volna képzelni hófehér darabokat a szekrényemben, aztán valami hirtelen megváltozott bennem, és az élénk, színes ruhákat szép lassan felváltották a letisztult, egyszínű, elegánsabb összeállítások. Tavasszal pedig már alig várom, hogy végre előkerüljön gardróbom kedvenc alapdarabja, a fehér blézer. A blézer - legyen szűk, bő, rövid, vagy hosszított, gombos, esetleg álló galléros - az egyik legpraktikusabb darab, amelyet még a legrohanósabb hétköznap is előkaphatunk a  szekrényünk mélyéről. 

17596594_1658942174135128_1595493068138610688_n.jpg

Tovább

TESZT // Turbó Diéta 30 napos kezdő csomag

Imádom a tavaszt, de amellett, hogy ez a kedvenc évszakom, ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy ismét eltelt egy év, és én megint nem állok még sehogy, legalább is ami a bikini szezont illeti. A jó idő beköszöntével szép lassan lekerülnek a mindent takaró ruhadarabok, és kivillannak a formás lábak, vékony karok – persze már akinek vékony a karja és feszes a hasa. De mi a helyzet azzal, akit megviselt a tél, és felszaladtak rá azok az undok plusz kilók?

fotorcreated_432.jpg

Tovább

Készülj a Húsvétra a kikával!

Már nálunk is az egyik legdíszesebb ünnep a Húsvét. Ilyenkor a tavaszt köszöntjük a zord, hideg és szürke tél után, így szinte már ki vagyunk éhezve a színekre, virágokra, a tavasz csodáira. A természet megújulásával egy időben a soroksári kika is új külsővel és belsővel vár mindenkit, aki otthonát szeretné megújítani. Április 20-án nyitja újra kapuit és ezen a héten különleges tavaszi kedvezmények várják majd a vásárlókat. Hogy méltóképpen ünnepi hangulatot árasszon otthonod, természetesen a kika tippjeit ajánljuk.

fotorcreated_434.jpg

Tovább

BIODERMA Sébium Global Cover Korrektor // TESZT

Fedjük el a pattanásokat még ma!

Bár már bőven felnőtt korba léptem, az arcomon felbukkanó pattanások valahogy erről nem akarnak tudomást venni, én pedig azokon a bizonyos napokon továbbra is küzdhetek a zsíros, miteszeres bőrömtől! Azonban a napokban hozzám is eljutott a Bioderma újdonsága a Sébium Global Cover korrektor, mely épp a hozzám hasonló problémás bőrre nyújt megoldást. Ígérete szerint tökéletesen fed, megszünteti az újabb pattanások kialakulását, tisztít és a faggyútermelődést is optimalizálja. Nos lássuk, valóban ennyire jó termékről van szó?

409a5bac21dec86b44b38b678a6cf6b4_1.jpg

Tovább

5 motiváló tipp a nagytakarításhoz

Ezért is vártuk annyira a tavaszt!

Tedd a kezed a szívedre, ugye Te is nagyon vártad már a valódi tavaszt: napsütéssel, meleggel, virágzó gyümölcsfákkal, friss idény gyümölcsökkel, zöldségekkel? Ez az évszak számomra mindig az újrakezdést jelképezi. Ilyenkor nem csak a természet ébred fel hosszú téli álmából, de mi magunk is új erőre kapunk. Minden megszépül, kitisztul, meg persze felfrissül. Ennek örömére nem árt, ha ruhatárunk mellett otthonunkat is átszellőztetjük, és kitakarítjuk, végtére is nem árt előrelátónak lennünk, hisz nyakunkon a Húsvét.

fotorcreated_426.jpgKép1/2/3/4

Tovább

4 programötlet, ami biztosan levesz a lábadról

Semmit sem szeretek jobban tavasszal, mint a frissen vágott fű illatát, a napon szárított ruha tapintását, na meg persze magam mögött hagyni szobám négy falát és végre kiszabadulni, ki a városba, ki vidékre, vagy csak egy hosszú munkanap végén a közeli parkba. A lényeg, hogy ha beköszönt a hétvége, ne a tévé előtt, ágyban fekve találjon rám.

fotorcreated_430.jpgKép1/2/3/4

Tovább

TESZT // Marc Jacobs Decadence parfüm

Jó, hogy újra itt van végre! A hosszan elhúzódó, szürke, hideg téli napok után ismét eljött! Legalább is én már nagyon vártam ezt a napsütéses évszakot. Tavasszal a természet újra felébred, és új ruhát ölt: ilyenkor én is megpróbálom felújítani a ruhatáram, felfrissíteni a pipere cuccaimat, sminkek és parfümök terén egyaránt, hogy aztán vidám színekben és finom illatba burkolózva köszöntsem a jó időt!
photocat_71.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása