Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2013. április 12. - Antalfy Krisztina

Végre elpakolhattam a vastag, kötött pulóvereimet, a bélelt csizmáimat és a vállfákon roskadozó, nehéz nagykabátjaimat. Amikor indulás előtt ott állok a gardróbom előtt, már nem a télbe belefáradt ruháim néznek vissza rám, hanem a lenge, vidám mintáktól élénk blúzok, szoknyák és a napi rutinomhoz hozzászokott színes balerina cipők. Eljött a várva várt Tavasz!  

5 dolog

Tovább

BOLTMUSTRA // A Desigual megnyitotta első üzletét Magyarországon

A spanyolok meghódítják gardróbunkat

Bohém, vidám és mérhetetlenül színes – nagyjából így írhatnám le röviden és tömören a Desigual márkát, amely végre kishazánkra is gondolva csütörtökön megnyitotta első magyarországi üzletét Budapest egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjában, a WestEnd City Centerben. Az ünnepélyes eseményen a meghívott vendégek között feltűnt a hazai zenei élet három bájos egyénisége is, Palya Bea, Harcsa Veronika és Lola.

Desigual-Bp-50

Tovább

Interjú: Horváth Zsófival, az INDIVIN pimaszul fiatal divattervezőjével

Mindig örömmel mutatok be Nektek olyan divattervezőt, aki üde, izgalmas és új színeket hoz kishazánk divat palettájára. Az alábbi posztban közelebbről is megismerkedhettek az Indivin tervezőjével, Horváth Zsófival, aki 2010-ben alapította a brandet. Kollekciójának darabjai nem hiányozhatnak az egyedi és sokoldalú Nő gardróbjából.

INDIVIN

Tovább
süti beállítások módosítása