Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megnyílt az első magyarországi KAZAR

2015. április 12. - Antalfy Krisztina

Ide minden cipőimádó!

Egy újabb csodás kis ékszerdobozzal bővült az Allee bevásárlóközpont, legalább is, ami a gyönyörű cipőket és az elegáns táskákat illeti. A múlt héten legnagyobb örömömre én is hivatalos voltam a KAZAR legelső üzletének megnyitójára. A minőségi lábbelik, táskák és kiegészítők márkája egyenesen Lengyelországból érkezett el kishazánkba. Elnézve a csodás kínálatot, biztos vagyok benne, hogy a Kazar hamar belopja magát a magyar nők szívébe és persze szekrényébe.

Megnyílt az első magyarországi KAZAR

Tovább

TESZT // Philips Lumea a gyengéd szőrtelenítő

Otthonunkban a legbársonyosabb simaság

Sziasztok! Az elmúlt hét elég kemény volt számomra, mert rendesen levett a lábamról a tavaszi influenza, de már sokkal jobban vagyok, és így újult erővel vághattam bele a Philips márka újdonságainak tesztelésébe. Első körben egy csúcs szuper szőrtelenítő készüléket hoztam el nektek, ami első ránézésre picit futurisztikusnak tűnhet, de hihetetlenül praktikus és amellett, hogy kényelmes, fájdalommentes, még a kozmetikusnál töltött hosszú perceket is képes lerövidíteni, időt és persze nem kevés pénzt spórolva ezzel nekünk. Viszlát fájdalom, helló Philips Lumea!

Philips Lumea

Tovább

TESZT // Philips Moisture Protect hajegyenesítő

Így simíthatjuk el végleg a rakoncátlan tincseket

Az előző posztban már beszámoltam nektek a Philips Lumea szőrtelenítőről , az alábbiakban pedig egy csúcstechnológiás hajformázó termékkel érkeztem. Aki ismer tudja, hogy szinte fanatikusan rajongok a hajvasalókért, főleg ha az egy olyan tuti termék, ami nem csak tökéletesen formáz, de védi is haj állapotát a töredezettségtől. A Philips Moisture Protect küldetése épp abban rejlik, hogy természetes és egészséges kinézetet kölcsönöz megformázott hajunknak.

Philips Moisture Protect

Tovább

Három erős nő az amerikai Glamour címlapján

Figyelemfelkeltő kampányba fogtak a lányok

Sarah Jessica Parker, Michelle Obama és Kerry Washington ütős triója kapta a főszerepet az amerikai Glamour májusi címlapján. Véleményem szerint mindhárom hölgy nagyon erőteljes személyiség, így nem véletlen, hogy a neves divatmagazin a First Lady mellé épp ezt a két színésznőt választotta.

Glamour

Tovább
süti beállítások módosítása