Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 Dolog, amit a héten…

2015. január 23. - Antalfy Krisztina

Bármennyire is besűrűsödtek a tennivalóim az utóbbi időben, azért ez a hét sem múlhatott el inspirációs képek nélkül. Eheti kedvenceim a nude, természetes színek voltak, amelyek nagy örömömre már nem csupán a forró, nyári napokon dominálnak. Ez az a tipikus árnyalat, amellyel nem lehet hibázni, hisz minden nőnek remekül áll.


Tovább

Klippremier: Zséda az elvarázsolt kastélyban

“Halj meg értem kicsit, hogy élj!”

Éder Krisztián, azaz SP rendezte Zséda vadonatúj videóklipjét a „Hány percet élsz?” című slágerhez. Zséda új klipje különleges látványvilággal nyűgözi le a rajongókat, a filmben egy titokzatos, izgalmas viszony kockái peregnek.

Zséda

Tovább

Rowenta Brush Activ Volume & Shine // teszt

Így spórolhatunk időt a fürdőszobában!

Manapság mindenki tökéletesen akar kinézni, amihez hozzátartozik a gyönyörű és egészséges hajkorona. A divatos frizura elkészítése azonban sok időt és számtalan eszközt igényel. De mit szólnátok hozzá, ha ezután végleg elfelejthetnétek a hajszárító-körkefe időigényes procedúráját? A Rowenta újdonságával ugyanis egyszerre szárítjuk és formázhatjuk frissen mosott hajunkat.

Brush Activ Volume  & Shine

Tovább

Susanna Lehner: Az El Camino hóhéra

Gyertek velem egy misztikus zarándokútra!

Megjelent Susanna Lehner negyedik regénye, Az El Camino hóhéra, melyben egyedien vegyül kaland, misztikum, borzongató krimi és persze az elmaradhatatlan szerelem. A kötet mindamellett, hogy könnyed, szórakoztató történet és izgalmas krimi, egy sajátságos hangvételű, hiteles leírás is az El Caminonak, ugyanis a könyv szerzője végigjárta a nyolcszáz kilométeres zarándokutat.

El Camino

Tovább
süti beállítások módosítása