Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sztárok macijai kalapács alatt

2016. november 24. - Antalfy Krisztina

Törőcsik Mari és Kárász Róbert újabb 22 hírességtől kért macikat

Idén 6. alkalommal kerül megrendezésre a Jótékonysági Maci Aukció, melyet még 2012-ben indított el Magyarországon a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari és Kárász Róbert, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány két vezetője.

15178174_1431765973507728_6970747389344331134_n.jpg

Tovább

Ismerd meg közelebbről a Festői szerelmeket!

Így szerettek őkmára kevés magyar olvasó számára ismeretlen ez a cím. Nyáry Krisztián nagy íróink, költőink szerelmi életét megörökítő kötetei töretlen sikernek örvendenek. Az Igazi hősök és a Merész magyarok című könyvekben bemutatott példaértékű életek után a szerző ismét a szerelemről, annak nemcsak sors- és személyiségformáló, hanem életpályákat, alkotói korszakokat meghatározó erejéről ír.

nyary-krisztan-festoi-szerelmek01-head.jpg

Tovább

Így segíthethetsz egy marék szaloncukorral!

Ahogy az RTL Klub Híradó is beszámolt róla, idén újra indult a Karácsonyi Szaloncukor Angyal kezdeményezés. A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda közös akciójához ebben az évben Pataki Zita televíziós műsorvezető mellett Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is csatlakozott. A Konyhafőnök műsor sztár séfje a program keretein belül a Miele által biztosított helyszínen házi szaloncukrot készített, aminek az „édes trükkjeit” a nagyközönség is ellesheti az elkészült receptvideóból.

banner_hiressegek.png

Tovább

Íme az első szállodákat népszerűsítő 360 fokos film!

Nagyon-nagyon cuki!

Új szelek fújnak, a VHS, a CD és lassan a DVD is már a múlté, a virtuális valóság, azaz a VR korszakába léptünk.  Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már a mesék világában is megjelent az új technológia és magával ragadó új élményekkel ajándékozza meg az arra legfogékonyabbakat, a gyerekeket. A virtuális valóságban persze még számos lehetőség és kihívás rejlik, de a VR izgalmas, új világának alapjait éppen ezek, a rendelkezésünkre álló technikával készített 360 fokos tartalmak jelentik.

img_6701.jpg

Tovább

A világon először: 100 gitáros egy színpadon!

Az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciója, és egyben a legnagyobb hazai zenekar áll színpadra 2016. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A Palladio Orchestra nem egyszerűen virtuóz produkció, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemege is.

maxresdefault.jpg

Tovább

Koccintsunk karácsonykor tokaji aszúval!

#KoccintsAszuval!

 

Mindenki szereti az adventi hangulatot. Ha az év végi ünnepeknek íze lenne, szerintünk olyan lenne, mint a tokaji aszúé: tele mézzel, aszalt gyümölcsökkel, fűszerekkel, naranccsal, karamellel. A karácsony pedig számunkra elképzelhetetlen tokaji aszú nélkül, hiszen ez Tokaj-Hegyalja legszebb, legegyedibb arca, ami csak palackba zárható.

fotorcreated_132.jpgKép1/2/3

Tovább
süti beállítások módosítása