Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. november 04. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Az életet nem túlélni, hanem megélni kell, szokták mondani. Na de mi van azokon a napokon, amikor még az ágyból sincs erőnk kikelni, amikor képtelenek vagyunk mosolyogni, felöltözni és elhagyni a lakást? Mindenki másmilyennek látja a világot, amiben élünk, de abban mindannyian egyformák vagyunk, hogy az életünk elvárásokból, rutinból és mindennapos feladatokból áll. De nem mindegy, hogy ezeket a teendőket, váratlan szituációkat akadályként, vagy csak egy megoldandó kihívásként éljük meg!

fotorcreated_121.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Új nagykövetet választott a CND Nail Lounge

Tóth Vera:"A körömápolás számomra igazi rituálé"

Új forgalmazóval nyitotta meg impozáns márkaboltját az amerikai CND professzionális körömlakk gyártó cég Budapest belvárosában. A márka haza nagykövetének a kiváló énekesnőt, Tóth Verát választották.

cnd_toth_vera_4.jpg

Tovább

Láttad már RitaOraXTezenis kapszula kollekcióját?

Minden darab egyedi, akárcsak Te

Rita Ora, a Tezenis 2015/16-os őszi/téli kollekciójának arca és a 2016-os nyár nagykövete, mostantól még szorosabb együttműködést ápol a márkával. A brit énekes-stílusikon már nemcsak modellje a márkának: egy exkluzív kollekció tervezőjeként tér vissza az új szezonban.

rita_foto17.jpeg

Tovább

Te ismered az 50-es évek divatját?

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar. Az egykori Haggenmacher palota ad otthont hétvégente a főváros egyik legnagyobb klubjának, melynek belső terei gyakorlatilag korhű milliőként fogadták az 50-es évek magyarországi divatját bemutató showt.unnamedr.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása