Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egy csipetnyi Párizs a Marie Claire Fashion Days-en

2016. november 14. - Antalfy Krisztina

Idén is több mint ezren fordultak meg hazánk legszínvonalasabb divathétvégéjén, a Marie Claire Fashion Daysen november 11–13. között, ahol a Várkert Bazárban három nap alatt a legtehetségesebb fiatal magyar divattervezők összeállításai kapták a főszerepet. A hazai dizájnereken kívül három párizsi divatiskola végzősei is feltűntek, „Az év fiatal divattervezője” pályázat nyerteseit is kihirdették, Tóth Bori meglepetés kollekciója pedig feltette az i-re a pontot.
mcfd_zaro_6.jpg

Tovább

Teszt // Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém

Azonnali bőrszínkorrekció pár lépésben

A kor sajnos senkit sem kímél, így idővel a bőrön is megjelennek az öregedés első jelei. Kinél előbb, kinél később jelentkezik a rugalmatlanság, a fakó arcszín – ehhez persze a genetika is hozzájárul – de tény, hogy minden nő igyekszik lehetőségeihez képest mindent megtenni, hogy bőre szép és fiatalos maradjon. Mielőtt egyből drasztikus kezelések felé fordulnánk, érdemes kis lépésekkel kezdeni, első körben használhatjuk az Eucerin ráncfeltöltő színezett krémet, mely egyenletessé és sugárzóvá teszi az arcbőrt.

fotorddcreated.jpg

Tovább

Így lehetsz Te is Boldog!

Minden csak rajtunk múlik

November 12-e a boldogság jegyében telt, legalábbis annak, aki ellátogatott a Boldogság Nyitott Szemináriumra. A reggeltől estig tartó programsorozaton neves magyar előadók, boldogságkutató szakemberek olyan tudományos és filozófiai tudást, valamint olyan gyakorlati tapasztalatokat osztottak meg velünk, amelyek segítettek megérteni: a boldogság igenis tanulható.

15079091_577161295809405_5009347681615650714_n.jpgKép

Tovább
süti beállítások módosítása