Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új // MISS SPORTY 100% Rock Kollekció

Szépség, ahogy még nem tapasztaltad

2016. november 06. - Antalfy Krisztina

Figyelj csak: most valami fantasztikusan klasszat mutatok neked, a szemfestés olyan formáját, amit még nem láttál! Ez az új, dögös Miss Sporty kollekció nem a hercegnőknek készült, hanem belevaló csajoknak, akik felvállalják lázadó énjüket, ami mindegyikünkben ott lakozik. Az új kollekcióval olyan életteli és gyönyörű sminket varázsolhatsz magadnak, amilyen még soha nem volt ezelőtt. Vad és csodás módja, hogy megmutasd a világnak a benned lakozó rocksztárt!

12537-160420-misssporty-rocks-prshot_pr-02.jpg

 

Tovább

Mondj Igent, és váltsd valóra az álmaid!

Teszt // Giorgio Armani Sí

Az elmúlt évek során számtalan parfümöt kipróbáltam már, de egészen idáig valahogy még nem találtam rá igazira, amitől magabiztosabbnak, vonzóbbnak érzem magam és összességében, ami úgy én vagyok. Voltak persze kisebb-nagyobb szerelmeim, de a nagy ő továbbra is váratott magára, mígnem egy késő nyári estén szembe jött velem Giorgio Armani Sí illata. Számomra ez az illat, ami tökéletessé teszi az elegáns összeállításaimat és emlékezetessé varázsolja a boldog pillanatokat.

14295446_1108786682491998_784253550711537664_n.jpg

Tovább

Óceáni hulladékból cipő? Szenzációs ötlet!

Különleges futball mezek és futócipőj

Az Adidas már korábban csatlakozott az óceánokba kerülő műanyagszemét ellen küzdő Parley for the Oceans kezdeményezéshez. Az együttműködés eredményeként most két legendás futball klub, a Bayern München és a Real Madrid mezeit, valamint az UltraBOOST Uncaged futócipő modellt is elkészítették az óceánokból kihalászott műanyag hulladékból. Ez csupán az első lépések egyike volt: a márka hosszú távú céljai között szerepel, hogy kizárólag újrahasznosított műanyagot használjanak gyártásnál. 

parley_alonso_water_pr_02.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása