Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten

2017. január 13. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Ismered azt az érzést, amikor már egy ideje vágysz valamire, aztán mikor végre megszerzed, elmúlik a varázsa? Persze engem is lázba hoz egy új cipő, de úgy gondolom nincs feltétlenül szükségünk sok pénzre, különleges alkalmakra ahhoz, hogy élvezni tudjuk az életet. Gyakorolnunk kell, de ha kialakul a képesség, utána már maximálisan kiélvezhetjük és értékelhetjük az élet legapróbb pillanatait is.

fotorcreated_223.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Utazók // FILMAJÁNLÓ

„Nem véletlenül ébredtünk hamarabb”

Kislány korom óta rajongok a csillagászatért, imádom nézni a csillagos eget, és nyaranta én vagyok az első, aki távcsővel fürkészi a hulló csillagokat. Ilyenkor mindig elképzelem, hogy egyszer én is kijutok az űrbe, és felfedezem a földönkívüli életet, mert hiszem, hogy világunk túl hatalmas ahhoz, hogy csak mi éljünk benne. Éppen ezért rajongok az ilyen témájú filmekért is. Legutóbb épp az Utazókat néztem meg a moziban, ami azonnal az első számú kedvencemmé lépett elő.

7-film-amiert-erdemes-moziba-menni-januarban_aa8419d9ed932c66738de4ff100bbbd5.jpg

Tovább

Megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club Budapesten

Egyedülálló atmoszféra, exkluzív design és speciális zenei kínálat – ez a JOHN REED Fitness Music Club. Egy hely, ahol edzés közben egyszerre érezhetjük magunkat egy egzotikus szigeten, egy luxus apartmanban és a legfelkapottabb hazai és európai DJ-k élő fellépésén. Berlin, Bonn, Salzburg és Velence után Budapesten is megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club (1134 Budapest, Váci út 45.), amit január 14-én és 15-én bárki kipróbálhat díjmentesen.
john_reed_budapest_002.jpg

Tovább

Készüljünk a tavaszra a Springfielddel!

Már alig várjuk, hogy vége legyen a télnek, félretehessük a téli kabátunkat és bőrdzsekiben sétáljunk az első márciusi napfényben. A Springfield már elkezdte a készülődést a tavaszra: a legújabb kollekciójában egyaránt megjelenik az évszakra jellemző frissesség és a márka védjegyeként ismert kényelmes elegancia.

springfield_tavasz.jpg

Tovább

Rimmel Magnif'eyes paletta // TESZT

Van az a paletta, amit csak jeles napokon húzok elő a fésülködő asztalom fiókjából, és van a Rimmel Magnif'eyes paletta, amit el sem teszek, mert napi szinten használok. Vele indul a reggelem, de remek kiszerelésének köszönhetően a táskám mélyén is helyet kap a rohanós hétköznapok során. Szeretem ezt a márkát, árban elérhető, minőségben pedig épp megfelelő. Az alábbi posztban el is hoztam egy rövid ismertetőt erről a termékről és egy sminket, amit gyakran alkalmazok.

photocat_26.jpg

Tovább

10 StarShinerS ruha, amitől a végzet asszonyává válhatsz

A valódi nőiesség inspirálta ruhák

A valódi nőiesség inspirálta ruhák

Képzelj el egy olyan napot, amiben nincsenek határok, ahol mindent megtehetsz, és ahol az lehetsz, ami csak szeretnél. Most  pedig képzelj el egy ruhát, amitől olyan nővé válhatsz, amilyenről mindig álmodtál, elegáns, szexis, vonzó, minden férfi álma. Bizony! Mert, ha hiszed, ha nem, van egy oldal, ahol olyan szépségek közül válogathatsz, melyek által minden nő valódi Nővé válhat. Ez a StarShinerS, ahol a különféle ruhatípusok és a szebbnél-szebb ruhadarabok tökéletesen illeszkednek a 21. századi nő életéhez.
fotorcreated_220.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Hallottál már a 95 éves stílusikonról?

Nők, akiknek nem jelent kifogást a koruk

Egyre több olyan embert ismerhetünk meg a nagyvilágból, akik korukat meghazudtolva élik mindennapjaikat. Olyan idős emberek ők, akik nem mondanak nemet az életre, és élvezik az újabbnál újabb lehetőségeket. Most bemutatunk négy szépkorú hölgyet, akik számára nem jelent gondot a hatodik „x” sem és fiatalokat megszégyenítő módon élik életüket.  

iris_apfel.png

 

Tovább

Ide érdemes elvonulni, ha eleged van a világból!

Irány a Danubius Health Spa Resort Bük!

Nem kell messzire utaznod, hogy olyan különleges wellness élményben legyen részed, ahol pihentető percekkel, az otthon legjobb ízeivel, romantikus sétákkal, tematikus napi programokkal és all inclusive élményekkel töltődhetsz fel. De természetesen a családosan érkezők is felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak az izgalmas gyermekprogramoknak, a kalandparknak és a szállodában élő kis sárkányoknak köszönhetően.

14717613_1670060836618115_7823131059620413440_n.jpg

Tovább

A Dal 2017: nagy show lesz!

Mozgó mennyezet, tűz, óriási ventillátorok és dalokra írt külön látványelemek: a legmodernebb technikai megoldásokkal jelentkezik idén A Dal. Három nap múlva, szombat 19.30-tól lesz az első élő adás a Dunán, a cél az, hogy a nézőkkel együtt keressük meg Magyarország dalát, amit 2017-ben az egész ország együtt dúdolhat.
15780646_1395289810523855_2810002913818797676_n.jpg

Tovább

Most érdemes beugranod a Zsolnay Kávéházba!

Ízek, színek és érzések...

Január 6-a tipikus pénteki napnak indult, leszámítva a fogvacogtató hideget. Megszólalt az ébresztőóra és én belevágtam a napba, csupán ezúttal nem munkába, hanem az év első sajtóeseményére siettem. Ugyanis legnagyobb örömömre én is meghívást kaptam az Ízek, színek és érzések édes bemutatójára, melyet a csodás Radisson Blu Béke Hotel****superior-ban működő Zsolnay Kávéházban rendeztek. Itt a finom kávé mellett lehetőségem nyílt végig kóstolni a kávézó idei desszertsorát, aminek persze képtelen voltam ellenállni: csoki, marcipán, légies pisztácia. Na, ennyit a nagy új évi diétámról!

15822619_1810590612537588_6474795668721834322_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása