Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így ünnepli Zséda szólókarrierje 15. évfordulóját

2017. július 09. - Antalfy Krisztina

Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője tavaly megjelent, Kémia című albumával történetében új fejezethez érkezett. Zséda zenéje mindig is egyet jelentett a kibontakozás és felszabadultság élményével, így a minden ízében friss produkcióval és immár kacér, bob-frizurával bűvölő énekesnő nyári turnéja megismételhetetlen alkalomnak ígérkezik.
19875163_1531976646824257_4362034268568178557_n.jpg

Tovább

Ovis szerelemből házasság? Lehetséges!

Az óvodás szerelmek örökre megmaradnak a lelkünkben és talán még felnőtt fejjel is boldogan emlékszünk vissza rájuk. Én alig voltam 5 éves, amikor az a szőke, kékszemű fiú a nagycsoportból rajzolt nekem valamit – azóta se tudnám megmondani mit – de akkor is nekem készítette, ami mámorító érzés volt. S bár a paradicsomleves és betűtészták fölött házasságról álmodoztunk, szerelmünk végül mégsem tartott örökké, nem úgy, mint Laura Scheel és Matt Grodsky álomba illő kapcsolata.

guy-marries-preschool-crush-laura-matt-grodsky-6-5954bc73efc82_700.jpg

Tovább

Véget ért a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj

Szombaton reggel kilenc órakor hivatalosan is véget ért a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj, Európa leghosszabb távú tókerülő versenye. Az 526 nevezett hajóból 395 ért érvényesen célba, az utolsó hajó pénteken 23.59 perckor. A versenyt Litkey Farkas Festipay nevű katamaránja nyerte 10 óra 05 perc 17 másodperces idővel. 

dijatado6-tum.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Végre itt a hétvége! Július második hétvégéje, forróbb, mint az eddigi összes hétvégém, persze lehet csak én érzem így, de egyre nehezebben viselem ezt a nagy meleget. Sose gondoltam volna, hogy valaha is hiányozni fog a hófedte tél, na meg az eső áztatta, szeles ősz, de most mégis vágyom rá, vagy legalább is maximum 25 fokra. A hét közepén még nagyon aktív voltam, meg merem kockáztatni, hogy a hét első napjain én voltam a munka hőse. Ez viszont csak nézőpont kérdése, hisz szerda este máris csütörtöki hangulatba zuhantam, csütörtökön meg már alig vártam hogy beköszöntsön a péntek, így tehát a munkaórák csökkenésével, a hét végére csökken a munkamorálom is.
untitled_collage_1.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Naplemente, bor, mámor, Badacsony

Elindult a BADACSONYI TEKERGŐ

Óriási élményben volt részem június utolsó csütörtökén. Több újságíró kollégámmal együtt én is végig látogathattam a legjobb Badacsonyi Tekergő állomásait, mely egy őrületes vízitaxizással indult, finom falatokkal, isteni borokkal folytatódott, és egy mesés naplementével ért véget. Szóval ha szereted a Balatont, de a vízibicilizésnél és a sajtos lángosnál kicsit többre is vágysz idén nyáron, akkor feltétlenül béreld ki a legközelebbi vízitaxit, szállj fel az ingyenes badacsonyi buszra és kóstold végig Badacsony legjobb borászatainak és éttermeinek a kínálatát!

fotorcreated_609.jpg

Tovább

NYERJ Fesztivál összeállítást a Süel-től!

Öltözz a bulinak megfelelően!

Aki követi a blogomat, már biztos találkozott az álomszép kötött darabok megálmodójával, Csillag Zsuzsannával, a Süel (ejtsd: Szüel) márka alapítójával. Zsuzsi rendhagyó missziója, hogy kollekcióján keresztül megváltoztassa a  kötött ruhákról kialakult ódivatú és unalmas képet, ami még mindig sokaknak a fejében él - vagyis, hogy a kötött csak télen hordható. Bizony ebben én is hiszek és, hogy ezt be is bizonyítsam, hoztam egy szuper Nyereményjátékot számodra, mellyel biztos meghozom a kedved, hogy idén nyáron Te is valami dögös kötöttbe bújj!

20170629_suel_0255-custom_compressed.jpg

Tovább

TESZT// L'oréal Paris Miss Babby Roll szempillaspirál

Káprázatos tekintet a nagy melegben is

A L’Oréal Paris mindig előrukkol valami szuper újdonsággal, legfrissebb sminkterméke, a Mega Volume Miss Baby Roll szempillaspirálja, ami épp a napokban érkezett hozzám. A nyári időszakban nálam háttérbe szorul az erős smink, az alapozó és a sötét rúzs, de egy remek spirálra mindig szükségem van, így nem volt kérdés, hogy azonnal kipróbálom ezt az új szépséget.    

photocat_96.jpg

Tovább

Hazánkba is megérkezett a FEKET FAGYI!

Hírességek tesztelték elsőként a fekete fagyit

Bár első hallásra furcsán hangzik, de igenis létezik a FEKETE FAGYI. Nem a nagyon sötét barna étcsokoládé, hanem a bogárfekete. Ráadásul egészséges is. A tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend a fekete finomság, és éppen ez tűnt fel egy magyar hölgynek, aki elkezdett nyomozni: vajon mitől lesz ilyen sötét a fagyi, és hogyan lehetne ezt Magyarországra is behozni. 

fotorcreated_608.jpg

Tovább

Helló JÚLIUS! Viszlát Június!

Június, amit igazán szerettem benne

Mindig imádtam írni. Kislány koromban mások tollából élveztem az írásokat, csak úgy faltam a könyveket - még a kötelező olvasmányokat is elolvastam a nyári szünetben. Sokak szerint ezek a történetek elzártak a külvilág elől, de számomra a könyvek külön kis szigetek voltak, ahova mindig elvonulhattam egy stresszesebb-fáradtabb nap végén. Számomra mindig izgalmas volt átlépni a valóság és a képzelet különleges határát. Bár a szőke hercegbe továbbra sem hiszek, az írás erejében annál inkább. A sok könyv elolvasása után rájöttem, hogy az írás számomra minden: adrenalin, feltöltődés és maga a totális öröm forrás. 

fotorcreated_607.jpgKép1/2/3/4

Tovább

NISSAN: Városi cinkostárs intelligens nyomvonal-szabályozással

Nissan Micra 0.9 IG-T Tekna // Női szemmel

Igazi kislányos izgalommal vettem az irányt a párommal Budaörs felé, ahol a Nissan által felajánlott legújabb, immár ötödik generációs Micra várt minket egy tesztre. A béka lámpás buborék formájú kettővel korábbi generáció mindig is a szívem csücske volt, magamnak is szerettem volna régebben egyet. Így kíváncsian vártam, hogy mit nyújt 2017.-ben a legújabb generáció. Elhoztuk, birtokba vettük és nem is akartuk visszaadni.

photocat_95.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása