Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha június, akkor irány az Aquaworld!

2018. június 10. - Antalfy Krisztina

10 éves az Aquaworld Resort Budapest 

Ebben a hónapban még több okunk van ellátogatni az idén nyáron 10. születésnapját ünneplő Aquaworldbe, ahol a számtalan vizes kikapcsolódás mellett végre megnyitja kapuit hazánk legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park is.

34723654_10155736149077741_3470906729963716608_n_1.jpg

Tovább

GAS Jeans FW18/19 bemutató

Pozitivitás, fiatalosság és hitelesség - ezzel a három szóval lehetne röviden jellemezni a közismert márkát. Legnagyobb örömömre én is meghívást kaptam a GAS Jeans 2018-19 ősz-téli kollekciónk bemutatójára, melynek a város szívében fekvő indusztriális enteriőrű PLATZ adott otthont. Az alábbi képekkel megpróbálom átadni az itáliai életérzéssel átitatott este hangulatát.

some_sun_andvitamin_sea_4.jpg

Tovább

Újabb signature a Dorkonál X Metzker Viktória

Ezt neked is látnod KELL!

Metzker Viktória Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasává nőtte ki magát az elmúlt egy évtizedben. Évről évre zsebeli be a szakma és a közönség által megszavazott elismeréseket és díjakat, melyek szintén népszerűségére, valamint profizmusára adnak bizonyságot. Szettjeivel nemcsak az itthoni fiatalokat szórakoztatta már, hanem az egész világot bejárta, Ibizától kezdve, Japánon keresztül egészen Ausztráliáig, hogy csak egy párat említsünk. Nyáron nincs olyan hazai nagyfesztivál, ahol ne lépne fel egyedi tracklistáival a népszerű dj.

some_sun_andvitamin_sea_13.png

Tovább

Az irodalom sosem megy ki a divatból

Folytatódik a „Viselj verset!”kampány!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén, a 89. Könyvhéten is folytatódik a kampány, amelynek keretén belül vers idézeteket viselhetnek ideiglenes tetoválás formájában a kampányban résztvevő irodalomszeretők.

unnamed_18.jpg

Tovább

10 dolog, ami nélkül elképzelhetetlen a Nyár!

Summer in the City

Hosszú volt a tél, szinte alig volt tavasz, s közben váratlanul berobbant a NYÁR, de ez a hirtelen jött forróság már így az elején, nekem kicsit még túl gyors, főleg, amikor a hétvégéket nem a vízparton, hanem a város betondzsungelében töltöm laptoppal a hónom alatt. Forróság van az utcákon, a lakásban, és mivel nem szívlelem az iroda légkondiját, nehezen múlnak a hétköznapok is. De eljött a hétvége, így újra lejöttünk Szentendrére, s mivel a meleg csak fokozódni fog, így pár perc erejéig behúzódtam kedvenc cseresznyefám árnyékába, és összeállítottam egy amolyan nyári bakancslistát, ami nélkül lehet élni, de nem érdemes, főleg azokon a forró nyári napokon. 
fotojet_57.jpg

Tovább

Tudtad? Épp 20 éve indult a Szex és New York

A New Yorkban játszódó, helyben forgatott sorozat, amely Candace Bushnell azonos című 1997-es könyvén alapult, négy nő életét követi, akik különböző természetük és folyamatosan változó szexuális életük ellenére mindvégig elválaszthatatlanok és lelki támaszt jelentenek egymás számára. A főszerepben: Sarah Jessica Parker (mint Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (mint Samantha Jones), Kristin Davis (mint Charlotte York) és Cynthia Nixon (mint Miranda Hobbes).

some_sun_andvitamin_sea_2_1.png

Tovább

Te azt mondod PÁLINKA, én azt mondom Gönci Barack Vigasság!

A Zemplén legédesebb hungarikuma ismét összehozza egy hétvégére a helyieket és a távolról érkezőket. Mindazok, akik 2018. július 6-7. között Boldogkőváralja felé veszik az irányt, töményen kapják a finomságokat és a programokat a Gönci Barack Vigasságon. A pálinkák, lekvárok, szörpök, koktélok, édességek mellé koncerteket, családi programokat kaphatunk, és mostantól az egészségtudatos szemlélet és az összefogás is erősödik.

some_sun_andvitamin_sea_11.png

Tovább

Ford Ecosport 2018 : Békából királyfi

Ford Ecosport 1.5 TDCI Titanium // TESZT

Még javában tombolt a tél, amikor az új Ecosport megérkezett Magyarországra. A sajtóbemutató keretében volt szerencsénk egy rövid teszt erejéig kipróbálni a Ford legkisebb városi Crossoverét, amely már akkor elnyerte a tetszésünket. Most viszont megérkezett egy kicsit hosszabb időre és ez a tesztautó igazi csajos autó lett. Emlékeinkben felderengő régi Ecosport ugyanis még nem éppen előnyös kinézettel rendelkező autó volt. Szerencsére az új modell viszont mind kívül, mind belül az előnyére változott. Nézzük részletesen.

34338830_1781133888621847_2335966664287322112_n.jpg

Tovább

Kipróbáltam a HuncaLife termékeit // TESZT

Túlzás lenne azt állítani, hogy több rúzsom van mint cipőm, de tény, hogy egy nőnek sosem lehet elég sminkterméke, főleg ha az valami szuper újdonság. Amikor először kezembe kerültek a török márka  újdonságai, eléggé bizonytalan voltam, de miután közelebbről is megismerkedtem velük rájöttem, hogy mennyire alaptalan is volt ez a félelmem. A rúzs és a fekete maszk például rögtön első számú kedvencemmé lépett elő a Huncalife kozmetikumai közül.

some_sun_andvitamin_sea_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása