Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

KLASSZIKUS OVERÁL // OUTFIT

2018. augusztus 05. - Antalfy Krisztina

Ó, azok a munkával töltött édes nyarak!

Bár kontinentális klíma alatt élünk - ahol a négy évszak folyamatosan váltja egymást - mostanában ebből mit sem érzékeltem, az utóbbi hetekben inkább a trópusi forróság tomboló erejétől szenvedtem nap, mint nap. A nyár persze kétségtelenül a nagy melegek és a lazább öltözékek időszaka, ennek ellenére én már egyre nehezebben viselem ezeket a tikkasztó nappalokat, főleg a belvárosi betondzsungel közepén, amikor nem bújhatok minden nap lenge, nyári ruhákba. Na, nem azért mert olyan szigorú lenne a munkahelyi etikett, egyszerűen csak szeretem megadni a tiszteletet az adott helyzetnek, és illetőnek, akivel találkozok, mert úgy vélem az alapvető öltözködési szabályok - forróság ide, vagy oda - bizony a nagy melegekben is érvényesek. 

38872275_10214429294819428_3056620047221915648_n.jpg

Tovább

LADA Vesta SW Cross : Vágyak vonzásában

Lada Vesta SW Cross LUX 1.6 105 LE // TESZT

Ez az idő is elérkezett. Volt már egyszer, nem is olyan régen, hogy a nagy múltú orosz gyártó a LADA sikert sikerre halmozott kis hazánkban. Több hónapos, vagy akár éves várakozási idő, illetve korlátozott színlehetőségek, motorkínálat és felszereltségi szintek jellemezték a Merkúr idők kínálatát, de így is kora jellemző utcaképei voltak a Lada típusok. Most 2018-ban pedig az újra bevezetett Lada márka kínálatában bemutatkozott egy olyan újkori modell, amelyhez fogható tesztautónk még eddig nem volt. Ez lett a LADA VESTA SW Cross.

38521715_800529223481722_1175919087381905408_n.jpg

Tovább

JÚLIUSI kedvencek // nyár

Volt idő, amikor még abban reménykedtem, hogy soha ne érjen véget a nyár, és még hosszú hetekig élvezhessem a jó időt, a kellemes napsütést. De ez mára megváltozott, legbelül már az őszi ruhatáramat listázom, és szinte már számolom vissza a napokat, amikor végre véget ér az augusztus, vele együtt pedig ez az elviselhetetlen forróság. Nem tudom te hogy vagy vele, de én már vágyom a hűvösebb, elviselhetőbb időjárásra.   

blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_1.png

Tovább

Szépségtippek 40 éves kor felett

A 40 éves kor sokak számára valódi fordulópont. Nem csak úgy általában az életet, az elért eredményeinket, illetve további céljainkat gondoljuk ilyenkor újra – bizony az egészségünkre, szépségünkre is még több figyelmet kell fordítanunk. Az alábbi cikkben elárulom milyen szépségápolási rutinokra kell fokozottan figyelned, továbbá milyen új szokásokat célszerű bevezetned.
fotojet_67.jpg

Tovább

Koccintottál már szívószál nélkül a Szabihídon?

Idén augusztusban a Felelős Gasztrohős Alapítvány újra a szívószálak mellőzésére buzdítja a lakosságot. Kezdeményezésükhöz idén a Night Mayor Budapest is csatlakozik, így számos szórakozó-, és vendéglátóhelyen száműzik a műanyagszálat. A kampányt augusztus 5-én egy nagy, közös szívószálmentes koccintással indítják el a Szabihídon.

fotojet_66.jpg

Tovább

Kóstolj bele Erdély legédesebb ízeibe!

Megnyílt az Édes Mackó, az egyedülálló kürtőskalács-cukrászda

Keresztes Ildikó, Dombovári Vanda és Keleti Andrea avatták Budapest új különleges cukrászdáját, az Édes Mackót, melyben minden a kürtőskalács körül forog. Madárlátta Kürtős, Kürtős Guba vagy egy kis tejbegríz kürtőskalács darabokkal? Az ország első kürtőskalács-cukrászdájában, amely az ország első állatkerti játszóparkjában nyílt meg, kicsik és nagyok is megtalálják kedvencüket...
edes_macko_8.jpg

Tovább

Vajon milyen kapcsolat van a LEXUS és a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál között?

A világ vezető környezetbarát hibrid elektromos prémium autógyártójaként ismert Lexus az elmúlt években újrapozícionálta magát, és ”egyszerű vezető zöld luxusautómárkából” igazi életmód márkává avanzsált, amely képviselteti magát a luxusjachtoktól és a prémium életmód kiegészítőktől a művészeti és kulináris világ számos területén át rengeteg olyan területen, amely teret ad a kifinomult célközönség mindennapjainak és számot tarthat az érdeklődésükre.

lexus_velencei_filmfesztival.jpg

Tovább

7 bűvös szabály, amivel elsőre átmehetsz a forgalmi vizsgádon

Mindig azt mondták nekem, hogy ne keseredjek, ha nem megyek át elsőre a forgalmi vizsgámon, hisz szinte senki nem megy át elsőre. A vizsgabiztosok szörnyű természetűek és  csak a pénzt akarják lehúzni az emberről, nem mellesleg imádnak szívózni, elbizonytalanítani és buktatni. Döbbenet, de túl vagyok a forgalmi vizsgámon és elsőre sikerült! Ezek szerint mégis csak vannak  normális iskolák és szuper vizsgabiztosok.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_6.png

Tovább

Te tudod mikor ünnepeljük a Barátnők Napját?

A meglepő köszönetet mondó focista, a világ leghosszabb tévés csókja, és a rab, aki különös indokból szökött meg a börtönből. Hogy kapcsolódik ez a „Barátnők Napjához”, amit világszerte augusztus 1-én ünnepelnek? Az alábbi  kvízből mindez kiderül. Oszd meg a barátnőiddel! 
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_7.png

Tovább
süti beállítások módosítása