Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

SSANGYONG Rexton: A hófehér óriás

2018. szeptember 09. - Antalfy Krisztina

Ssangyong Rexton G4 Premium 4WD 2.2 XDI Aut. // TESZT

Ismételten szerencsénk volt a koreai márka legújabb modelljéhez, a Rextonhoz, ezúttal gyönyörű hófehér színben. Teszteltünk már korábban egy ugyanilyen felszereltségű és szolgáltatás kínálatú kék színű modellt, de határozottan állíthatjuk, hogy a fehér szín áll ennek az autónak a legjobban. A koreai szépséges óriás ezúttal sem vallott szégyent. Az autó továbbra is mindenben meghaladta az elvárásainkat, mind méretében, mind szolgáltatásaiban. Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy a Ssangyong Rexton sosem állt még ennyire közel a tökéleteshez, mint most. A teszthét után igazi rajongás alakult ki az autó iránt, így sajnos minden eddiginél jobban fájt visszaadni.

41277073_231059160920115_6027427841870659584_n.jpg

Tovább

A díj, melyet a te apukád is megérdemel

Idén is díjazzák a felelősségteljes férfiakat!

A Gránit Oroszlán Példakép Díjjal évről-évre a hétköznapok küzdelmeiben példát mutató és felelősséget vállaló férfiakat jutalmazzák, a mai kor óriásait, akiknek a válla elég széles ahhoz, hogy a jövő generáció tagjai felállhassanak rá. Szeptember 6-án indul a díj jelölési időszaka.
good_life_2.jpg

Tovább

Sorozatok, amiért vártuk az őszt

Amiért mindig is nagyon vártam a szeptembert, azok a szuper új sorozatok, na meg kedvenc sorozataim legújabb évadai. Imádom a nyarat, de a forró, nyári hónapok az igazán jó sorozat terén eléggé uborkaszezonnak számítanak. De végre beköszöntött az ősz, és vele együtt a legjobban várt karakterek is visszatérnek, azok a főhősök és furcsa arcok, akik a legborongósabb, leghidegebb estéken is a tévé elé szögeznek majd minket. Az alábbi posztban elhoztam, hogy 2018. szeptemberben milyen új sorozatok is érkeznek az HBO GO-ra.

feher_bluzt_4.jpg

Tovább

10 tuti lábbeli ŐSZRE

Dögös, lábra való szépségek

A természet elszürkülésével, na meg a szeles, hideg napok beköszöntével együtt visszatérnek gardróbunkba a meleg őszi holmik. Azonban nem csupán kötött pulóvereket, vastag kardigánokat és puha sálakat érdemes idén ősszel beszerezni. Ha valódi divatőrültek vagyunk, akkor nem árt, ha cipőkollekciónkat is felfrissítjük egy kicsit. Elnézve a nemzetközi street style bloggereket és a világhírű kifutókat, úgy tűnik, a kényelmes darabok mellett jobb, ha lekapunk néhány elegánsabb, magas sarkú lábbelit is a boltok polcairól.

fotorcreatedfff_3.jpgKép1/2/3/4

Tovább

AUGUSZTUSI kedvencek / nyár

Nekem az ősz mindig a nagy összegzések időszaka, nálam ugyanis nem a január, hanem a szeptember az új év kezdete, amikor fogadalmakat teszek és új dolgokba vágok. S bár a hosszú tél után már én is nagyon hiányoltam a nyárat, - mely idén is tele volt élményekkel, tanulságos pillanatokkal és örömökkel, - most mégis nagyon örülök, hogy véget ért. Az idei ősz még elég kiszámíthatatlan eddig, mégis vágytam rá, a maga feladataival, újdonságaival, illataival és színeivel együtt. Szóval viszlát nyár, helló ősz! 
blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_2.jpg

Tovább

YVES ROCHER: Őszi újdonságok

Ősszel sem feledkezhetünk meg bőrünk mindennapos védelméről, tisztításáról és hidratálásáról, hisz a hideg, esős napokon is legalább olyan fontos az arcápolás, mint nyáron, de talán még fontosabb is! A szeles, őszi szezonban nem árt, ha előtérbe kerülnek a különböző pakolások, bőrradírok és legújabb kedvenceink, a maszkok. Az alábbi posztban elhoztam az Yves Rocher őszi újdonságait, melyek között találunk bőrünkhöz illő arcápolókat, alapozókat, illatos testápolókat, sőt, a sok szépítő termék között még egy csábító illat is helyet kapott.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_9.png

Tovább
süti beállítások módosítása