Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha már unod a virágot, kérj parfümöt Nőnapra!

2018. március 04. - Antalfy Krisztina

Értékelem, ha néha, csak úgy magától meglep egy csokor virággal, ha a bevásárlásról a szokásos zsömle-kenyér és felvágott kombinációján felül hazatér egy csokorral kedvenc tulipánommal. Szeretem az ilyen pillanatokat, mert virágot kapni igenis jó érzés, de jeles alkalmakkor - szülinap, évforduló, esetleg Nőnap - nem bánnám, ha kicsit elengedné a fantáziáját, és illatos virágcsokrok, színes fánkok helyett inkább egy szuperdögös parfümmel lepne meg.

fotojet_2.jpg

Tovább

Februári kedvencek

Kitörni az átlagos hétköznapok őrült forgatagából nem egyszerű, főleg, ha úgy érzed, minden pillanat csak elpazarolt, értelmetlen idő, mert nem érzed felszabadultnak és boldognak magad. S bár az időjárás sem tükrözi még a várva várt tavaszt, apró lépésekben tehetsz önmagad boldogságáért. Vedd körül magad pl. vidám díszekkel, friss virágokkal, csempéssz be néhány színes darabot a gardróbodba, menj el egy frissítő arckezelése, vagy csak egyszerűen lepd meg magad valami finomsággal, valamivel, amit nem veszel meg mindig a szokásos bevásárlás során.  
fotojet_1.jpg

Tovább

Fuss otthon, fuss önmagadért futópadon!

Gyors tempójú világban élünk, mindig rohanunk valahová, még sincs elég időnk önmagunkra. Korán kelünk, kapkodva elkészülünk, dugóban araszolunk, hosszú órákon át dolgozunk, majd hazaérve fáradtan ágynak esünk. Egy dolog azonban mindig kimarad a hétköznapjainkból, mégpedig a testmozgás. Az alábbiakban elhoztunk számotokra egy igazán közkedvelt mozgásformát, a futást, amelyet akár saját futópadotokon is gyakorolhattok otthon.

23_01_hiit-on-the-treadmill-1.jpgKép

Tovább

Miért félnek a nők a vezetéstől?

Nők a Volán mögött

Vajon szükség van olyan autósiskolára, ahol kizárólag nőket oktatnak autóvezetésre? Szerintem igen. Évtizedek óta elhanyagoltam a vezetést, olyannyira, hogy már be sem merek ülni a kormány mögé. Mindennek tudom a pontos helyét, funkcióját, ismerem  a táblákat, de amikor a kormány mögé ülök lefagyok, remeg kezem-lábam és csak arra vágyom, hogy mielőbb kiszálljak az autóból. Így inkább buszra szállok, vagy beülök az anyós ülésre.
photocat_149.jpg

Tovább

Az Athenaeum Kiadó márciusi megjelenései

Olvasni jó!

Szeretem a könyveket, s bár mostanában inkább csak gyűjtöm őket, mint olvasnám, mégsem tudnék nélkülük élni.  A könyvek fantáziadús világát, értékrendjét és az általuk nyert nyugalmas pillanatokat semmire sem cserélném. Ha hozzám hasonlóan téged is kikapcsolnak a könyvek, feltétlenül fusd át velem az Athenaeum Kiadó márciusi újdonságait!

fotojet_3.jpg

Tovább

Boldog 7. szülinapot ANSWEAR!

Az eseményt Budapest szívében, az egyik legtrendibb helyen, az Up&Down étteremben tartották. Már a meghívó is jelezte, hogy a divatról szól az este. A dresszkód arany és fekete volt, amit a trenddel foglalkozó bloggerinák és glossy magazin szerkesztők örömmel teljesítettek.  A helyszín tobzódott az arany és fekete lufiktól, - a pezsgős installáció és az ANSWEAR lufi betűk - természetesen remek fotózási lehetőséget biztosítottak a selfizni vágyó vendégeknek.

_mg_5789.jpg

Tovább

Első rendelésem a Manzara oldaláról

Egyszerre lehetsz szép és csábító

Úgy vélem, a nők életében vannak trendek, melyek hol előtérbe kerülnek, hol végleg eltűnnek a gardrób mélyén. Volt időszak, amikor szinte megőrültem a piros ruhákért, a feltűnő ékszerekért és megszámlálhatatlan sorokban álltak nálam a lakkcipők, de amennyire rajongtam értük akkoriban, annyira nem tudnám most elképzelni magamon ezeket a darabokat. Ma már sokkal kifinomultabb, nőiesebb a stílusom, nem veszek meg mindent csak azért mert akciós, inkább átgondolom a ruhatáram tartalmát, és  inkább olyanra adok ki pénzem, amiben jól érzem magam, hisz egy jól megválasztott ruha magabiztossá tesz, a magabiztos fellépés pedig hatalom.
fotojet.jpg

Tovább

10 tipp nadrágkosztüm viseléséhez

Nadrágkosztüm, a rég elfeledett nagy kedvenc

21. századi modern nőként számtalan komoly szerepet el kell látnunk életünk során. Emiatt ezernyi alkalmunk adódik arra, hogy munkahelyünkön kívül hivatalos jellegű összejöveteleken, tárgyalásokon, megbeszéléseken, vagy konferenciákon jelenjünk meg. A nadrágkosztüm pedig pont egy olyan öltözék, mely minden eshetőségnek megfelel: egyszerre alkalmas irodai viseletre, hivatali eseményekre, de ma már jól megválasztott kiegészítőkkel a fiatalabb korosztály kedvence is lehet.

untitled_collage_119.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Az „ördögi hegedűs” Budapesten!

Hazánkba jön David Garrett

2 évvel a nagysikerű "Explosive Live” turné elindulása után David Garrett Magyarországra érkezik és a Papp László Budapest Sportarénában ad fergeteges koncertet idén októberben! David Garrett hírnevét a 2013-as nagysikerű „Paganini - Az Ördög hegedűse” című filmnek köszönheti, melynek nemcsak főszereplője, de társproducere és zeneszerzőtársával Franck van der Heijden együtt állították össze ennek a lenyűgöző filmnek a zenei anyagát is. 

david-garrett_mai-2011-artwork.jpgKép

Tovább
süti beállítások módosítása