Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Újabb Skót várost köt össze közvetlenül Budapesttel a Wizz Air

2019. augusztus 06. - Antalfy Krisztina

Edinburgh is felkerült a Wizz Air térképére

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága örömmel jelenti be, hogy decemberben új járatot indít Budapest és Skócia fővárosa, Edinburgh között. Edinburgh új városként kerül fel a Wizz Air térképére, a légitársaságnak Skóciában a második, míg Nagy-Britanniában a nyolcadik desztinációja lesz Budapestről. Az új edinburgh-i járatra már 7 190 forinttól (24.99 EUR / 21.99 GBP)* kaphatók jegyek, ami az üzleti és a szabadidős utazók számára egyaránt vonzó célponttá teszi a látnivalókban gazdag régiót, a skót turisták számára pedig a magyar fővárost.
photo-1565011231598-66c1ec39b72c.jpg

Tovább

Vakmerő mérnökök az autóversenyzés hőskorából

Még az autósportot jól ismerők között is csak kevesen tudják, hogy egy száztíz évvel ezelőtti, pontatlanul megfogalmazott versenyszabályzat hívta életre a motorsport korai éveinek egyik legbizarrabb, ám talán éppen ezért rendkívül sikeres teremtményét: az extrém hosszú löketű Peugeot motorokat.
_coupe_des_voiturettes_boulogne_-sur-mer_20_agence_rol_btv1b53110324jv.jpg

Tovább

Artistry Signature Select bőrfeszesítő készlet // TESZT

A szépség ott van benned is, csak elő kell csalogatnod...

Reggelente gyakran állok tanácstalanul a tükör előtt azon tanakodva, hogy mégis milyen arckrémmel, vagy szérummal tuningoljam fel az arcbőrömet, hogy szegénykém kibírja az egész napos rohangálást, stresszt, külső ingereket és a smink okozta terhelést. Éppen ezért fontos számomra, hogy olyan kozmetikai termék legyen mindig otthon, ami kivált akár többféle krémet is egyszerre, vagyis: hidratál, feltölt, gazdagon táplál és gyorsan felszívódik. Az ilyen szérumra szívesen áldozok akár nagyobb összeget is, mint az alábbi posztban tesztelt Artistry Signature Select bőrfeszesítő készletére. Te mit gondolsz erről?

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_27.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása