Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

7 remek könyv hűvös, októberi estékre

2019. október 02. - Antalfy Krisztina

Tudom unalmasan hangzik, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire szeretem az őszt. Persze a nyár is tökéletesen elviszi az embert a szép emlékek felé, de az ősz számomra az év olyan évszaka, amikor a természet a lehető legszebb színekkel kárpótolja az ember lányát a hűvösebb időjárás miatt, és amikor valahogy minden jobban esik: kiülni a verandára olvasni egy finom kávé, vagy csésze mellett, bekuckózni a jó meleg takaró alá és elolvasni pár fejezetet félbe hagyott könyvünkből, vagy beszerezni néhány új regényt kedvenc könyvesboltunkból. És, hogy számodra is meghozzam a kedvet az olvasáshoz, az alábbi posztban elhoztam a General Press Kiadó októberi újdonságait, melyek  egyszerre izgalmasak, szerelmesek és letehetetlenek. 

konyvajanlo_48.jpg

Tovább

A MINI támogatásával megnyílt a Godot Kortárs Művészeti Intézet

Október 1-jén megnyitotta kapuit a magyar képzőművészeti élet újabb színfoltja, a Godot Kortárs Művészeti Intézetet. Az Óbuda szívében, a Goldberger gyár történelmi helyszínén létesített, magán kezdeményezésre épülő kortárs képzőművészeti központ megnyitását a MINI támogatta.

p90369628_lowres_mini-at-godot-contem.jpg

Tovább

Megérkezett az INGLOT by Liptai Claudia

Egyedi és új, limitált paletta

Az INGLOT lengyel sminkmárkát több mint 25 évvel ezelőtt Wojtek Inglot gyógyszergyári kutatóvegyész alapította. Célja az volt, hogy magas minőségű termékeket hozzon létre elérhető árakon. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka koncepciója, hogy szinte végtelen számú megoldást kínáljon a mindennapi arc- és testápoláshoz. Sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin. Elismert márka és népszerű a sminkmesterek és a lakosság körében egyaránt. Ma már világszerte több mint 240 városban, több mint 760  üzletben kapható.
71394044_712366189238097_8469993760493666304_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása