Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld ősszel a tyúklábmintát

2019. október 09. - Antalfy Krisztina

Vannak színek és minták, melyek szerintem soha, de soha az életben nem fognak kimenni a divatból. Ilyen a kockás és az örök nagy visszatérő, mely szinte már vip vendégnek számít a híres divattervezők kifutóin, és ez a klasszikus tyúklábminta. Bár a nyári időszakban nem gyakran találkozunk vele, ősszel és télen - vastag szövet, ill. tweed anyagának köszönhetően - remekül beilleszkedik a rohanó hétköznapok elegáns összeállításaiba.
feher_bluzt_6.jpg

Tovább

A Ford megkezdte a Puma gyártását

A fejlett Ford EcoBoost Hybrid 48 voltos hajtással felszerelt új, SUV-hangulatú kompakt crossover a legelső hibrid jármű, ami Romániában készül. A Ford 1700 új dolgozó szerződtetésével és mintegy 200 millió eurós befektetéssel készült fel a modell gyártására, ami a mild hybrid hajtás csekély fogyasztása mellett kategóriaelső, kiválóan kihasználható csomagteret és csábító dizájnt kínál. A vállalat krajovai befektetése ezzel 2008 óta elérte az 1,5 milliárd eurót.

unnamed_47.jpg

Tovább

100 éves a KLM Holland Királyi Légitársaság

Idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a KLM Holland Királyi Légitársaság mint az egyetlen olyan légitársaság, amely még mindig a saját nevén működik. Tudta például, hogy az első járat London és az amszterdami Schiphol repülőtér között közlekedett? Vagy azt, hogy egy tenyészbika volt az első állat, amely a légitársaság gépein utazott?
konyvajanlo_53.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása